duszka Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) że zrzucą płaszcze gdy pora zasną i się obudzą że stojąc a gdy upadną to tylko na zawsze że nie potrafią inaczej a może to miłość Edytowane 25 Czerwca 2022 przez duszka (wyświetl historię edycji) 3
Marek.zak1 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 Kocham drzewa. Posadziłem i rozsadziłem ich mnóstwo. Jedno z nich. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 Witam - ja też lubię drzewa - zawsze milczą nie dokuczają - Pozdr. 1
andrew Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @duszka Dokładnie jak ludzie, jesteśmy częścią przyrody. Pozdrawiam, Miłego dnia 1
Wiesław J.K. Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @duszkaDrzewa produkują tlen, filtrują powietrze, chronią klimat i samo to już wiele znaczy...oglądając wiadomości ze świata w ostatnich latach - coraz więcej pożarów lasów. Smutne! 1
duszka Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) @Marek.zak1 @Waldemar_Talar_Talar @Dag @andrew@WiechuJK Serdecznie Wam dziekuję za czytanie i podzielenie się ze mną osobistymi refleksjami i Tobie, Marku, za zdjęcie! Pozdrawiam :) Edytowane 24 Czerwca 2022 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi