Arsis Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Somalija ech, masz piosenkę...
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Arsis To nie moja wina Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dziękuję za piosenkę
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 Twoje wiersze są takie ostre, ale nie w przenośni, tylko dosłownie.
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @violetta Życie jest ostre, więc wystarczy jeśli zdobędziemy się na prawdę, a nie na owijanie w bawełnę... Dziękuję Ci bardzo, łap różę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z poranną rosą...
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Somalija nie lubię ludzi zawziętych, a ja jestem wyluzowana. róża piękna, robię z niej i innych kwiatów, owoców sama herbatki. nawet nie lubię ciężkich herbat. kupiłam nowiutką pościel i kocyk z wiskozy i lnu, taki leciutki do spania nago.
Somalija Opublikowano 24 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @violetta Ja nie piję herbaty, bo nie mam czasu na zaparzanie, piję wodę, kawę i wódkę Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Trzymaj się, gdy nie miałam dzieci, też byłam wyluzowana , wszystko przeminęło i teraz jestem zorganizowana
violetta Opublikowano 24 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2022 @Somalija to co jest przed nami, jest najważniejsze:) mam fajne, inteligentne dzieci:) codziennie zaparzam letnią herbatkę w filiżance, nie wyobrażam sobie życia bez niej, kawę tylko z cykorii, przychodzą do mnie różne dzieciaki, fajni ludzie i zaglądają do szafek, czy jest jakaś fajna herbatka, a tam są zawsze figi i maliny liofilizowane, płatki, jak kładą, to za dużo trochę, to jest jak kompot z wiśni. lubię robić miłe niespodzianki i dbam o to.
Somalija Opublikowano 25 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2022 @violetta Jesteśmy na innych etapach życia...
violetta Opublikowano 25 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2022 @Somalija pięknie, każdy ma jakieś wspaniałe zajęcia w życiu:)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Ech... rozbudzasz wyobraźnię, delikatna kobieto, naprawdę. ...to jeszcze raz.
Somalija Opublikowano 28 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 @Wędrowiec.1984 Cześć, piszę też o wojnie w Ukrainie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Napisałam wczoraj erotyk, tęsknik. Przeczytam go sobie, jeszcze na spokojnie i możliwe, że dziś dodam , dziękuję
Wędrowiec.1984 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, wiem. :) Możliwe, że dziś przeczytam. :) Ależ sil-wu-ple. :)
Corleone 11 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @Somalija Mm: - nadsłowiem są "ciepłem" i "żyletką", za to przed "krtani" potrzebne jest "z"; - "po wdechu" powinno trafić na koniec linijki, za "wejść"; - "jak odpuszczasz" i cały trzeci wers tej zwrotki to kolokwializmy, domagające się zmiany; - ozdobą utworu są "liryczny odpływ", "głos bez dotyku" i "skąpana tobą" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ; - ale "robłeś" wymaga "i" . Serdeczne pozdrowienia .
Somalija Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @Corleone 11 Panie profesorze, znów dostałam dwóję?
Corleone 11 Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 @Somalija Padawanko, dostałaś czwórkę z serduszkiem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Wędrowiec.1984 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2022 @Somalija Czytając sobie teraz wiersz po raz kolejny, zdałem sobie sprawę, że zgadzam się z tytułem ale nie do końca. Dlaczego? Po prostu przypomniałem sobie jak pierwszy raz się zakochałem. :D
Somalija Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2022 @Wędrowiec.1984 Opowiesz? Nie został po tym ślad? Nie chodziło mi o same dobre ślady, czasem to rysy zmieniające nasz charakter wpędzające w depresję, nałogi... Dobrego dnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Wędrowiec.1984 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owszem, został i to bardzo mocny. Tak mocny, że później zakochiwałem się wyłącznie w dziewczynach, które tenże ślad potrafiły na mnie pozostawić. ;-) 1
Somalija Opublikowano 30 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2022 @Wędrowiec.1984 To dlaczego się nie zgadzasz z tym do końca?
Wędrowiec.1984 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2022 @Somalija A to już napiszę ci na priv :)
Rekomendowane odpowiedzi