Leszczym Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 A jeśli kiedyś całkiem świadomie wyznam ci moją miłość z zupełnym rozmysłem nie wspomnę ani słowem że nie umiem już kochać tak dobrze, dalece, głęboko i w pełni jak za młodu Warszawa – Stegny, 16.06.2022r. 1
Marek.zak1 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 Są różne zdania o miłości, osobiście uważam, że w porównaniu z tą za młodu, te następne są jednak skażone rozczarowaniem, pragmatyzmem i kalkulacją. Ale to moje zdanie, a jak ktoś uważa inaczej, szanuję to i nie zamierzam przekonywać. 1
Leszczym Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 @Marek.zak1 podzielam Twój pogląd. I nawet nad tym ubolewam, ale w przeważającej większości przypadków już chyba tak jest niestety :// 1
Marek.zak1 Opublikowano 16 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 @Leszczym Wrzuciłem w odpowiedzi / refleksji "Pierwszą miłość". Pozdrawiam
Leszczym Opublikowano 16 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2022 @Marek.zak1 Jak będę się błąkał po Waszych wierszach to z przyjemnością tam zajrzę :))
Rekomendowane odpowiedzi