Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Lidia Maria Concertina Opublikowano 9 Czerwca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2022 ... Gdzieś pośrodku świata Każda chwila to muśnięcie smyczka w gwarnej filharmonii. Dostrój mnie do siebie! Tylko bez fałszu. Delikatna pięciolinia ze słońc i księżycowych promieni Przy szklance bursztynowej whisky wspominamy najlepsze czasy Najlepsze - bo nigdy ich nie było. Ponczo z pajęczyny mrzonek i marzeń Nie przepuszcza powietrza. Zdejmij to ze mnie. Oddychaj. My? Wymyślmy coś, czego jeszcze nie było w fotoplastykonie ludzkich myśli, czego nie grała jeszcze katarynka zmysłowych szeptów, stłumionych warknięć .... Za tym murem płynie fosa - wyperfumowanych tramwajów. "Kochasz mnie jeszcze?" "A ma pani bilet"? Ulgowy... 9
Radosław Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rozmach! Pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2022 @Lidia Maria Concertina Cudowny tekst!!! Twoja wyobraźnia nie ma żadnych granic :)) 1
Rekomendowane odpowiedzi