Poezja to życie Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2022 (edytowane) Patrzę na ciebie Dniami i nocami Na twoje ciało kwitnące I łzy płynące I wszystko zamienia się W potok trujących słów A ja tylko pragnę Usłyszeć cię znów A kiedy zabije Kościelny dzwon To nada naszym sprawom Odpowiedni ton Edytowane 7 Czerwca 2022 przez Dragaz (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2022 (edytowane) Prosto do bólu, a jednak z sensem - widać nie zawsze trzeba kręcić językowe piruety, by wyszło coś fajnego (tu dla mnie płynie nauka :P). Gdyby tylko uporządkować rymy i gdyby nie były tak bardzo jeden do jednego, mogłoby być jeszcze ciekawiej. Chylę też czoła za to, jak korzystając z niewyszukanych słów udało Ci się ulepić tak ładną puentę ;> Jedno tylko jest tu moim zdaniem całkowicie do kitu. Tytuł - pojedyncza litera, zapewne Tobie jako autorowi coś mówi. Mnie jako czytelnikowi nie mówi absolutnie nic i w żaden sposób nie zachęca, by zajrzeć do treści. Weź coś wymyśl, bo szkoda wiersza ;> Edytowane 7 Czerwca 2022 przez error_erros (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2022 Witam - ciekawe pisanie - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi