Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 2 Czerwca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) myślę o tobie całym ciałem w strunach wszechświata wspomnienia starego prawa inna prędkość światła i zasady fizyki nieliczone w akta zwyczajnie nie było szkiełka i oka dałeś odwagę zbliżeń zbrodnię rozkoszy zbierasz się w neuronach sumą ukierunkowanych strumieni elektronów dla mózgu to zsyłka naprzemienna depresja ekstaza zająłeś mnie na sto lat żyję i umieram jednoczesnym oddechem dochodząc nawet w myślach Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 12
Dared Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Somalija "Zbrodnia rozkoszy" ? bardzo masochistyczne intelektualnie
Corleone 11 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Somalija Ago, jedyne uwagi: - "zbordnie" - tu popraw po chochliku; - w trzeciej cząstce powinno raczej być "naprzemiennie"; - linijka odstępu potrzebna po "nawet" Poza - tym - powiem: WOOOW Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Czytając, trudno się nie zarumienić . Bardzo Udany Wiersz.
Krzysztof2022 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Somalija w tym co piękne często jest cierpienie. Podobno. czasami warto wytrwać. Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TAK, miałam literówkę, przepraszam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Dared Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Somalija Oj tam literówek nie zauważam ;-)nie o to
Somalija Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Dared Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok, rozumiem . Dziękuję za czytanie
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 Witam - podoba sie - Pozdr.
Somalija Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pozdrawiam serdecznie .
Somalija Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Krzysztof2022 Dziękuję za czytanie i komentarz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ; Pozdrawiam, wszystkiego dobrego
Somalija Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) @Corleone 11 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WOOOW, nie mów Michaś, że jesteś bliski rumieńca, chyba ze złości na widok tych błędów Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Corleone 11 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, nic już nie mówię ...
Somalija Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Corleone 11 Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , widzisz pełna zgoda , co tam masz Martini? Uwielbiam
Corleone 11 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Somalija Tak, martini Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . A cóżby Innego ?
dgghj Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 @Somalija Bardzo się podobuje. Zająłeś mnie na sto lat i w ogóle rozmach wiersza. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Somalija Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 @Olgierd Jaksztas Chciałam trochę zmienić perspektywę. Dziękuję Ci bardzo, nadal mam w głowie to zdanie, które napisałeś mi na początku gdy dołączyłam do portalu ,,Sześć zdań, to nie wiersz...". Dzięki tej krytyce pracuję pilniej, Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
dgghj Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 @Somalija Ach, nie pamiętam już tego... Ale cieszę się, że pomogłem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 @Corleone 11 Oj, nie wiem, może soczek winogronowy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2022 @Annuszka Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi