Rolek Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 (edytowane) Na rubieży gumna pomysł Młodej Lekarki Aby smutnym ludziom do głów wkładać latarki W zimie długie noce Straszą ciemne moce Tak światło zło przepędzi w inne zakamarki Edytowane 25 Maja 2022 przez Rolek (wyświetl historię edycji) 3
Rolek Opublikowano 24 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Marek.zak1Dzięki Marku. Niestety nie mogłem odnaleźć linka do tego odcinka o latarce w mózgu. Ale istnieje.
Klip Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Rolek Jan Kaczmarek - mądry zgrywus. Gdzie dziś tacy? Pozdrawiam.
Rolek Opublikowano 25 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2022 @dot. Miałem kiedyś zaszczyt ich spotkać w podróży. Kicimici, Wołodyjo i Złababo. Tak ich hetman Czarniecki nazywał, bo jak wiadomo podniebienie miał srebrne. Pozdrawiam Doroto.
Gość Franek K Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2022 Taki dowcip mi się przypomniał, jakże dzisiaj aktualny: Co to jest? Nie świeci i nie mieści się w du...ie? Ruska latarka do świecenia w du...ie. Limeryczek do wyrównania Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi