Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Deonix_ Opublikowano 17 Maja 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Boże nałóż mi proszę kremowy fluid nieba na twarz szyję i dekolt bym mogła mieć wreszcie jasność słońca i wszechświat pudrem różanym mnie obsyp chcę rumieńców i wiosny zamknij mi w oczach fiołki diamenty błękit i perły i smugą srebrzystych obłoków wymaluj mi proszę powieki na usta nałóż mi świeżość zielczystej rosy o zmierzchu i pozwól patrzeć daleko za czarne w kącikach kreski 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deonix_ Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 @Albina Dziękuję bardzo, nad "pragnę" mogę się zastanowić. Dobrze zauważyłaś, Peelka jest trochę niepokorna i bezkompromisowa, ale to "chcę" to też ukierunkowanie na działanie, gotowość na zmiany w pozytywnym znaczeniu. Bardzo mi miło, że odnalazłaś tutaj coś dla siebie. Pozdrawiam serdecznie, Deo. @Gosława A widzisz, ostatnio zaczynam lubić pastele i akceptować (choć wolno i ostrożnie) własną kobiecość :) Dziękuję :) Pozdrawiam ciepło, Deo. @Starzec, @samm, @iwonaroma Wam też bardzo dziękuję i pięknie Was pozdrawiam :))) Deo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrumpyElf Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 @Deonix_ Fajna zabawa tytułem i metaforami - smacznie. Peelka dużo pozostawia w rękach Boga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Witam - po całości na tak - Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deonix_ Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 @GrumpyElf Może i tak, ale komuś w końcu powinno się ufać :) Dziękuję pięknie za miłe słowa i obecność pod wierszem :))) Pozdrawiam ślicznie, Deo. @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję bardzo Waldemarze :))) Deo. @Krzysica-czarno na białym O mały włos bym Cię przeoczyła ;)))) Dzięki wielkie :)) Deo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Płatak Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Ja make up'u nie używam, ale mógłbym się czasami podpisać. Zresztą, bardzo malownicza treść i życzenia. Fajnie znowu czytać. Salut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deonix_ Opublikowano 28 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 @Czarek Płatak Ha, ja też nie, chyba że taki naturalny jak Peela ;) Mam uczulenie na wszelką sztuczność na twarzy :) Miło, że wpadłeś i poczytałeś :)) Salut :)) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek Płatak Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękna kobieta nie potrzebuje sztucznej piękności ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Franek K Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Ujęła mnie ta "zielczystość". Świetne to jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deonix_ Opublikowano 2 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 @Franek K Dziękuję :)) A miałam co do niej wątpliwości trochę :)) Pozdrawiam z uśmiechem :)) @huzarc Również dziękuję :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi