Marek.zak1 Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 Piękny Romeo z Werony kochał Julię jak szalony, ale skończyło się źle, rodziny były na nie. Bez happy endu, dwa zgony. To początek serii, poświęconej Williamowi. Uczniowie będą mogli zapoznawać się z treścią sztuk wielkiego Anglika w ten sposób. 7
Rolek Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 @Marek.zak1 Ja bardzo lubię Weronę Muszę tam zawieść swą żonę 1
Gość Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 @Marek.zak1 Uwielbiam zgony w puentach <3
iwonaroma Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 Uwielbiam Szekspira :) Gdyby żył, kochałabym go na zabój :);) 1
Czarek Płatak Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 Ostatnio odwiedzałem wielkiego Anglika w jego rodzinnym, bardzo zresztą pięknym mieście Stratford-upon-Avon. Poniżej dom rodzinny i pomniczek mistrza. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Marek.zak1 Opublikowano 13 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2022 @Czarek Płatak Tez tam byłem, jak miałem 15 lat i to było za wcześnie, bo taki chłopak może wiedzieć o WS?:). M
Rekomendowane odpowiedzi