Leszczym Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2022 A jeśli ci zajdę za mocno za skórę co przecież może się jutro wydarzyć rozstań się ze mną moja najmilsza i nie rób proszę karczemnej awantury A jeśli coś ktoś popsuje między nami co przecież bardziej niż niewykluczone zachowaj w pamięci moja najmilsza nasze usta tak łaknień spragnione A jeśli przyjdzie do ciebie ktoś inny co przecież jest calusieńko możliwe nie opowiadaj mu moja najbliższa tajemnic zabranych z naszej alkowy A jeśli na mnie nawet nie spojrzysz co przecież non stop ma tu miejsce tylko nie przypnij mi łatki moja miła zrozum nie pytasz - niczego nie wiesz A jeśli wybierzemy się gdzieś razem co przecież jest jeszcze w zasięgu uśmiechnij się do mnie moja miła wiedz że uśmiech i oczy najważniejsze Seranon, 05.05.2022r. 6
A-typowa-b Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @Leszczym fajnie wyszło. Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 ... są "skuśki", czytaj... potknięcia rytmiczne... a treść bardzo romantyczna... :) Słońca w sercu życzę.
Leszczym Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @Albina fajnie, że ma ale wciąż nie nauczyłem się liczyć sylab. Takie teksty piszę na tak zwane oko. Jakbym kiedy trafił do redaktora może by ten łaskawie mi pomógł;)) @A-typowa-b dziękuję ;) @Nata_Kruk romantyczna? Wcale nie jestem taki pewny czy to dobrze :D 1
Krzysztof2022 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 @Leszczym słodkie!!! Pozdrawiam 1
Leszczym Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @Krzysztof2022 ;))) również pozdrawiam ;)
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczymsą ważne pozdrawiam
[email protected] Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @Leszczym A jeśli nawet rozwodem się skończy, jak król to zniosę w czarnej opończy. Pozdrawiam w słoneczną sobotę.
Leszczym Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @WiechuJK mniejsza o większość. @[email protected] w konkubinatach to i rozwodów nie trzeba. Wiadomo lepsze czy gorsze rozstanie znieść trzeba.
Wiechu J. K. Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczymjak zawsze. 1
Leszczym Opublikowano 7 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @WiechuJK sorki, ale sprawa czy ważne czy najważniejsze jest dalece dyskusyjna ;))
Krzysztof2022 Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2022 @Leszczym MIła dla ucha historia wierszem opowiedziana z przesłaniem. Gratuluję i pozdrawiam. 1
Leszczym Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2022 @Krzysztof2022 taki tam w gruncie rzeczy ciut kobiecy wiersz ;)
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Leszczymniewątpliwie ;-) 1
Leszczym Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2022 @WiechuJK a może po prostu jak kto się uśmiecha i ładnie patrzy cała reszta się udaje?
Wiechu J. K. Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @LeszczymUśmiech jest zaraźliwy, jest światłem dla duszy i ciała. 1
Rekomendowane odpowiedzi