Nata_Kruk Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 Dobrze, że dałeś to, Janko... jakże aktualne słowa, chętnie wysłuchałam raz jeszcze, choć 'melodia słów' bardzo smutna.
jan_komułzykant Opublikowano 19 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 Lubiłem, Jana Kaczmarka, za życiowe teksty, bo kto czasem nie czuł się: jak Goliat na pchle, jak pchełka na ćmie, mól w otchłani wód, który liczy wciąż na cud! Oj naiwny, naiwny, naiwny, dziecko w kwiecie lat, choć w intencjach to w zasadzie pozytywny! I trochę z innej beczki 1
Nata_Kruk Opublikowano 19 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2024 Racja.. to.. "jak Goliat.. itd... świetne, poniżej także świetne wykonanie i klimat piosenki, aż dziwne, ale nie znałam. @jan_komułzykant ... dzięki za wrzutkę. 1
Nata_Kruk Opublikowano 30 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2024 Tak jakoś ostatnio siedzi mi w głowie.. Krzysztof Klenczon.. na pewno dla wielu osób, to ważny wykonawca na naszym muzycznym rynku. Ja zawsze bardzo lubiłam barwę jego głosu, no i.. wykonania.
Nata_Kruk Opublikowano 3 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2024 (edytowane) Moja Babcia, bardzo lubiła tę piosenkę. Dziękuję za przypomnienie... :) ... ale wręcz... KOCHAŁA... Jana Kiepurę. ... tutaj z Martą E.. jego ukochaną kobietą. Edytowane 3 Lutego 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 2
Nata_Kruk Opublikowano 8 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2024 @Omagamoga ... fajna Twoja wrzutka... :) Lubię coś takiego posłuchać. Zostawiam...
Nata_Kruk Opublikowano 13 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2024 Byłam na koncercie grupy... "Ponad chmurami"... cudowna 'uczta' dla ducha.
Nata_Kruk Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2024 (edytowane) @Łukasz Jasiński ... fajna wrzutka.... Grechuta, wiadomo... dla wielu bardzo ważny, a piosenka ponadczasowa. Drugi utwór... nie znałam, a pięknie wykonany, żeby tak zgrać głosy... trzeba się natrudzić, by był efekt. Brawa dla grupy. Dziękuję... miło, że dołączyłeś. Edytowane 17 Sierpnia 2024 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Łukasz Jasiński Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2024 (edytowane) Edytowane 18 Sierpnia 2024 przez Łukasz Jasiński (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi