Nata_Kruk Opublikowano 14 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2022 ... to prawda, NIESAMOWITY.!!!! 1
Nata_Kruk Opublikowano 17 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 (edytowane) Olo... przypomniałeś mi, że mam kibicować Sanah... wielkie dzięki... troszkę zaniedbałam to dziewczę. Odsłuchałam dwa kawałki.. resztę sprawdzę w wolnej chwili. ... ostatnio ta dziewczyna także mną zawładnęła.... polecam. dla mnie jest świetna. ... może już było... nie pamiętam, ale jeżeli, nie szkodzi... kocham ten utwór. Edytowane 17 Października 2022 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Nata_Kruk Opublikowano 17 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 ....hmm.. :) czyli też ją lubisz... :) super.!!! Dałam plusik, w ciemno... jutro sprawdzę. Na razie pozdrawiam Cię. 1
OloBolo Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 @Nata_Kruk Pozdrawiam również i takie tam ......do posłuchania polecam :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 17 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 .... a to kusiecielek.... :)) uciekam.. jutro sprawdzę. 1
Nata_Kruk Opublikowano 18 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2022 Olo... raz jeszcze dziękuję za przypomnienie mi, że istnieje Sanah... płyta "poezyje", odsłuchana w całości... jest znakomita... muszę kupić, koniecznie. 1
OloBolo Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2022 być może powtarzam się, ale co mi tam....pięknych piosenek o tym kraju nigdy dość :) 1
Nata_Kruk Opublikowano 21 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2022 ... chyba była już Ania G. ale co tam.. ona koi uszy. 1
Nata_Kruk Opublikowano 29 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2022 ... dzieje się, dzieje i to aż nadto.... Lubię Grzegorza.! 1
Rekomendowane odpowiedzi