Jego Alter Ego Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 słowię ci z wiernością bajki cytrynowe na twarzy dniem przepełnionej plącze się szeptem namokła pajęczyna moich włosów kciukiem wygładzam zmarszczki i zmartwienia śnijmy płowiejmy wymieńmy się oddechem
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 kurczę, jakby co to czytać jeszcze raz wieczorem:) przeprowadzka z warsztatu pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 cieszę się Izuś pozdrawiam ciepło,żeby Ci tzw. naczynia wieńcowe nie zmarzły:)
kall Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ogólnie na + ;) szczególnie za bajki cytrynowe i pare innych ciekawych sformułowań. Nocne pozdrowienia ;)
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 na twarzy dniem przepełnionej plącze się szeptem namokła pajęczyna moich włosów jest ok, podoba mi się... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 uff,dobrze, że ok..zawsze to lepiej niż "takie sobie";)) pozdrawiam serdecznie
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Za wygładzane zmarszczki i bajki cytrynowe sypię plusami, wszystko jak najbardziej również na wielki plus. Cieszę się, że wyprowadziłas wiersz z warsztatu. pozdrawiam
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 cieszę się,że poruszyło wyobraźnię,dziękuję za plusa i pozdrawiam cytrynowo
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Dzięki Jay za to sypanie,miło:)pozdrawiam Cię gwieździście
zielen oczu Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 jest wieczór- jest dobrze, tylko łóżko nie pościelone :) piękne to doprawdy, mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego ile radości mi sprawiasz takimi bajeczkami. pozdrawiam rozmarzona zazieleniona. P.S."namokła pajęczyna moich włosów" i "cytrynowa bajki"- cudne
Jego Alter Ego Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Natalko nawet nie wiesz jak mi miło:) pozdrawiam bajecznie
patrycha Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 z góry przepraszam, że krótko ale pomimo zmęczenia musiałam wstąpic i przeczytać Twój nowy wiersz. Jest misterny i nowatorski, bo używasz takich niesamowitych obrazów. Ode mnie jak najbardziej +++ Pozdrawiam zamglonymi niepokojącymi usmiechami
51fu Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Teraz mogę śmiało powiedzieć, że Twój tekst ma w sobie pewną charakterystyczną atmosferę. Taka wrażliwość poetycka to już Twój znak rozpoznawczy i basta! Wiesz dobrze, o co się w wierszu potykam, ale cała reszta mnie z ziemi podnosi. A końcówka zasługuje na naprawdę sporego plusa. Jest bardzo przyjemnie. Pozdrawiam. // fu
Gość Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Martynko, weszłam , przeczytałam i co ?...zobaczyłam baśniowe obrazy, wirtuozyjne zaklęcia, dostrzegłam ciekawe porównania i metafory .Pozdrowienia plusowe znad morza. Pa ;-D
Jego Alter Ego Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ptrycjo,ciesze się, że wstąpiłaś mimo zmęczenia,mam nadzieję, że dobranocka zadziałała jak dobranocka:) Fu-dzięki za pomoc w warsztacie i Twoje plusy,widzisz,miałam nosa to "namokłej",niektórzy dobrze ją kojarzą:)a dla Ciebie cała reszta:) Joanno- dziękuję serdecznie,zwłaszcza za pozdrowienia znad morza, aż mi w głowie zaszumiało od rozmarzenia:) Pozdrawiam wszystkich cieplutko/martyna
Joanna_Brychcy Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Bardzo nastrojowa dobranocka! Wspaniałe Martyno obrazki nam tu podsyłasz! Zabieram oczywiście do skrzyneczki ulubionych! I plusy ogromne! Pozdrowienia wiosenne!
Rekomendowane odpowiedzi