Ul.CIA Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 przed sobą ucieka goni sam siebie do siebie dogoniony niedogoniony cały w kawałkach zawsze i nigdy inny ten sam cały czas
natalia Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 szczerze? bez sensu, bawisz się słowami jedynie po to, by zaznaczyć to, jak się mijają, nic nie budujesz ani niczym do czytelnika nie przemawiasz.
Ul.CIA Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Dzięki Natalio. Jestem Ci wdzięczna za szczerość :) a takim zabawianiem się literkami "zmuszam" siebie do myślenia... i analizuję "potrzeby odbiorców"- jedni dobrze czują się w głębinach, inni na powierzchni, a czasem nawet znajdzie się taki wariat jak ja który sobie po prostu podskoczy tak po prostu. Stwierdzi fakt :) że ucieka czas a on próbuje madrości pisać choć zajęcie życiowe ma zupełnie inne:). Pozdrawiam Cię Natalio ambitnie i gratuluję szukania głębi w podskokach nad czasem. P.S. dla mnie czasem robienie rzeczy bez sensu ma sens :) bo pozwala tworzyć a... to lubię najbardziej, choć poezja nie jest moją domeną.
Anna_M. Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 mała wariacja na temat Czasu? pozdrawiam :)
ZBYCH J.D. Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 tu FBI mamy Cię na tej ulicy zabawiałaś się z kimś kto mówił ciągle być albo nie być miał na imie słowo ... powiedział mam dość zabawy albo albo\ liczę na Ciebie... nie zawiedz
vacker_flickan Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 powiem tak: widać, że inny ale dystansik ten sam, z przymrużeniem ucha (pożyczam;) nowsze lepsze, oczywiście nie zgodzę się, że to zabawa bez przekazu. nie. ta zabawa jest przekazem. zaznaczyć jak się mijają słowa to czasem bardzo dużo i nie każdy to potrafi. zwłaszcza, że skądinąd wiem, że autorka za bardzo w lingwistyce nie siedzi, tym bardziej się pochylam nad intuicją:) pozdr
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 hm to wygląda jak część jakiejś większej całości, tylko że bez zakończenia... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Ul.CIA Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Dziękuję :) komentującym każdemu z osobna za podzielenie się swoją opinią na temat "Całego Czasu" i znalezienie go na napisanie mi kilku literek.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi