andrew Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Wszyscy jesteście cudowni wszyscy jesteście wspaniali sprawiacie radość mi i Panu. Często dziękuję Dobremu Panu Bogu, że postawił mi Was na mojej drodze. Ja przepraszam Was, że pewnie bywam nieraz uciążliwy swoim pisaniem, ale robię to, bo z bliskimi człowiek wiele czyni spontanicznie, bez analizy, pisze z serca. Piszę, że jesteście wspaniali jeszcze dlatego, bo chcę abyście to powiedzieli i swoim bliskim, jeżeli na to zasługują, za rzadko to robimy lub wcale uważając, że tak powinno być. Często tak nie jest, więc jest okazja aby dziś im to powiedzieć. Życzę Wam Wszystkim Miłego i radosnego dnia w spotkaniu z bliskimi i przyrodą. Nigdy w domu nie poświęcimy tyle czasu na rozmowę co na spacerze. Za mało z sobą rozmawiamy o sprawach, wydawaloby się nieważnych, o wiele za mało. Kochajmy się 4.2022 andrew 1
Leszczym Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2022 @andrew gorzkie, prościutkie, ale fajne ;)
Rekomendowane odpowiedzi