Luthien_Alcarin Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 haftem krzyżykowym wyszywam przestrzeń - w pętli czasu trzepoczę chwila wypukła jak płótno układam włókna ciała bez naparstka na ustach stwarzam świt w twojej głowie dzień pierwszy zamyślam się na twoim żebrze - znów wierzę w rajską makatkę w uchu igielnym widziałam wielbłądzie ślady - ósmego dnia
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No piękny wiersz wyszyłaś Agato, i dobrze go skroiłaś,plus jak nic:) pozdrawiam błogim zmęczeniem po słonecznym dniu!
stanislawa zak Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 haft dopracowany jak koronka dworska.
Michał Ziemiak Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Jako tzw. facet nie posiadam zbyt wielkiej wiedzy o tkaninach i technikach szycia ;-) Twój wiersz traktuję jako świetną lekcję "szydełkowania" - czyli posyłam Ci Agato plusik za świetny wiersz ;-) "zamyślam się na twoim żebrze - znów wierzę w rajską makatkę w uchu igielnym widziałam wielbłądzie ślady - ósmego dnia" - ulubiony fragment! POZDRAWIAM!
Luthien_Alcarin Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 witam :) bardzo dziękuje za wsyztskie komentarze.... warto było się pokłóć igłą:) Pozdrawiam Agata
Luthien_Alcarin Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ciesze się ze makatka została odebrana tak pozytywnie;) wielkie dzięki za odwiedziny Pozdrawiam Agata
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 '-ósmego dnia' wszystko świetnie podsumowuje, cały wiersz bardzo, bardzo dobry, piękne to Twoje wyszywanie. pozdr.
Luthien_Alcarin Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 bardzo dziękuje za odwiedziny:) Pozdrawiam ciepło Agata
Jacek_P. Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Bardzo, Agatko. Ach te ślady! Tylko dokąd one prowadzą...? Pozdrawiam serdecznie. Ja.
Rekomendowane odpowiedzi