Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 31 Marca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) Postanowiłem. (z moimi postanowieniami różnie bywa) rzucić palenie ograniczyć picie czytać ze zrozumieniem Biblię i wiersze kochać cię jakbyś była ta jedyna takie tam trele morele nie oglądać się za dziewczynami a tym bardziej za chłopakami być wiernym przysiędze - do grobowej deski (gdybyście widzieli teraz mój wyraz twarzy) spróbuję obiecuję tak mi dopomóżcie wszyscy święci a gdy mi się nie uda to winę zrzucę na czytelników nie trzymali za mnie kciuków Jesteście małowierni. Edytowane 31 Marca 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 8
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Dobre. Dlaczego w Warsztacie? Nie wierzysz w siebie? ;) 1
OloBolo Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Wierzę. nikt tak we mnie nie wierzy jak ja sam w siebie . ;) tak jakoś wyszło. 1
Dared Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @OloBolo Dobrze byłoby napić się z Tobą wódki (niekoniecznie dobrej) 1
jan_komułzykant Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) 1
Marek.zak1 Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Dobra puenta, też tak mówiłem dzieciom: nie wyszło, zwal na kogoś, czy na coś, będzie lżej. Pozdrawiam 1
violetta Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2022 postanowienie na jeden raz:) 1
OloBolo Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2022 dzięki Wszystkim za poczytanie i komentarze tym bardziej . Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi