Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Marca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 obym cię nie uraził żadnym moim wierszem chociaż znajdziesz w nich czasem co w skrytości czuję to bywa że udaję kogoś kim nie jestem wygłupiam się wydurniam zgrywam i żartuję a jeśli bym cię dotknął czy uczuciem szczerym czy jakąś głupawicą co strzeliła do łba to piszącemu wybacz wybacz do cholery bo w tych słowach część jakąś serca tobie oddał 13
Dared Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Lubię to, poezja w prostymi słowami wyrażona, szacunek
Marek.zak1 Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Rozumiem przekaz, ale ludzie są jacy są i jeśli domniemają, że autor wytyka, czy sugeruje, że coś jest w nich niekoniecznie dobrego, obrażają się. Nie patrzą, ile serca, wysiłku i czasu autor włożył, żeby odkryć ich ułomności w trosce o nich samych, żeby stali się lepsi. Odkrył to Schopenhauer i opisał w Aforyzmach, więc ja tu tylko posłańcem:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Czasami niebezpiecznie być "tylko posłańcem" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystko się zgadza i też zdarzyło mi się... Dzięki wielkie za, nie tylko ten, ale za wszystkie ciekawe komentarze. Pozdrawiam Mówiąc szczerze, to ciągle jeszcze nad nią dumam Dzięki za obecność. Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ech... bo Ty zapewne myślisz o cholerze, a ja... o sercu
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oki więc zostanie... na razie ;) A miałem zmienić na siebie, bo serce zaczęło wydawać mi się, za zbyt banalne. Dzięki za odczytelnicze refleksje :)
Somalija Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Szczęściarz... widocznie czytany... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i zapraszam :) Czasami widocznie, czasami niewidocznie... ale czy szczęściarz??? Tego z całą pewnością bym nie powiedział. Wzajemnie serdecznie :)
Somalija Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Szczęściarz! Już tego nie zmienisz... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No dobrze, niech będzie... dla Ciebie :)))
Natuskaa Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Tak to bywa, jeśli sobie czytelnik odnajdzie własną ułomność w przeczytanym tekście :) Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Różnie z tym bywa, ale fakt, bywa :) Dzięki :) Wzajemnie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Witam - byłem czytałem - podoba się wiersza sens - Pozdr.Sylwestrze.
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Również pozdrawiam.
A-typowa-b Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @Sylwester_Lasota ale czuły wiersz. Z przyjemnością przeczytałam. Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Cieszę się. Również pozdrawiam.
Starzec Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @Sylwester_Lasota Jeżeli ktoś nie ma dystansu do siebie, to dzieli go wielki dystans do innych, a wtedy nie zrozumie sensu tego wiersza :) Pozdrawiam :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż, zawsze może się zdarzyć jakiś pierwszy raz :)))). A co do reszty, to różnie bywało, bywa i pewnie będzie bywało. W każdym razie muszę przyznać, że sporo racji w tym, co napisałaś jest, z tym zastrzeżeniem, że nie dotyczy to tylko nas, piszących. Dziękuję, wzajemnie :-)
Anastazja Sokołowska Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Coś pięknego:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi