Anna_M. Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 słyszeć swoje szepty będąc przed samą sobą myśli wyrywają się z gniazda by zobaczyć same siebie kaleczą się szkłem obijają się o iluzję same o siebie potłuczone wracają do samych siebie i czuję wszystko samą siebie samą sobą mam łzy za paznokciami krew między palcami we włosy oset wplątany czas zatoczył krąg kiedy odwracałam głowę patrzę by usłyszeć samą siebie by pojąć swój płacz
Kasia Dobucka Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Dla mnie cudowny [może przesadzam:)]. Do mnie coś takiego trafia... Wielokrotnie powtarza się "sama" "sąbą" "siebie" itd., ale może to celowe. Gratulację, pozdrowionka/Kaśka
Anna_M. Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłe słowa:) pozdrawiam.
rafał Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 przykuł moją uwagę,zwłaszcza 1,5 i ostatni wers;wiersz wg mnie jest naprawdę dobry,podkreśla pewien stan umysłu,który bądź co bądź jest mi dobrze znany; Aniu dla mnie osobiście Jesteś Mistrzem w doborze słów,potrafisz trafnie nazwać uczucia i refleksje,a to jest naprawdę dużo; bardzo dużo i naprawdę bardzo ładnie; 3 Wielkie Plusy+++:)
Anna_M. Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Pan Rafał, jak zwykle, tak i dziś dla mnie miły :) Dziękuję bardzo. Trzy Wielkie Buziaki ;p
Witold Marek Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Pani tu Mają tak świadomie karmiona?... A to nie czas, miotający nami, tworzy naszą karmę. Delikatnie (tutaj) przeklętą. Pozdrawiam :)
Anna_M. Opublikowano 31 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tu stoję sama przed sobą, oko w oko, żeby się siebie nauczyć.. i co mi powie moje chmurne, potrzaskane ja, kiedy zapytam je o imię. A czas tylko mija... Dziękuję za przeczytanie i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi