Sylwia Chojnowska Opublikowano 28 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 to zabawne nawet nie spostrzegłam gdy mój świat zapadł się do wewnątrz pozostał jedynie punkcik (ledwo widoczny gołym okiem) który łatwo zdeptać lub zdmuchnąć takie maleństwo (bez większego trudu) prąd powietrza może ponieść wszędzie kto wie może teraz leży gdzieś pod psią budą
Jego Alter Ego Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Sylwia, fundnę Ci wyjazd do sanatorium:))) ładnie..ale czemu tak przygnębiająco? ściskam
Sylwia Chojnowska Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 usunęłak kilka zbędnych słów jak choćby "maleńki" dalsze zdrobnienie i kolejny wers wystarczająco podkreślają jego wielkość, troche ruszyłam początek (nieznacznie zmieniając znaczenie słów) reszta zdaje się być na miejscu :) co do tytułu (wymyślany w biegu dla potrzeb strony :) ) jeszcze coś z tym zrobię :) pozdrowienia i tęczowe pozdrowienia dla wszystkich (mam piękną tęczę na ścianie w pokoju przynajmniej do zachodu słońca)
Kasia Dobucka Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Chciałabym napisać coś mądrego, ale nie potrfię... Może to głupie, ale czułam jakbym czytała o sobie, niewiarygodne. ]+++++[ {:][:] .?.
Sylwia Chojnowska Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 dziękuje Kasiu za twoje plusiki, Izo jak zwykle masz rację zbyt dosłowne są moje tytuły może więc "w zaniku"
stanislawa zak Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 a co do tego sanatorium Jae. skąd wiesz? bo ja się wybieram wybacz Sylwio. ukradłam ci go!hi, hi pozdrawiam
Sylwia Chojnowska Opublikowano 29 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 spoko byłam we wrześniu w gołdapii, niech teraz jadą inni :)
Kasia Dobucka Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 a tytuł mimo wszystko jest OK, bo przyciąga :)))))
Sylwia Chojnowska Opublikowano 30 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 miło usłyszeć takie słowa :) miło wiedzię że ktoś rozumie to co we mnie siedzi:) pozdrawiam ciepło
Kasia Dobucka Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 nno i oczywiście wiersz trafił do ulubionych (to dopiero drugi "mój ulubony") Pisz tak dalej to... będzie fajn.
Rekomendowane odpowiedzi