Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 21 Marca 2022 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) nie mam godziny bez myśli o tobie uwięź pierwotna na mocach nie zbywa wszystkie one mnie używają chociaż uciekam nie rzucając cienia każdy dzień to półka z krzywdą w twarzy nie leśny ogień w letnią noc ze mnie czerpiesz z nią udajesz rodzinę powidła spojrzeń kuszona ciepłem pocałunków uwielbiam twój dotyk nocą dłonie na moich kostkach bezbrzeżnej rozkoszy rumieniec Edytowane 22 Marca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 9
heks Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no powiem ci ,że...
Somalija Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) @heks Dobrego wieczoru...dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... @Leszczym Dzięki, ... Edytowane 21 Marca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Leszczym Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2022 @Somalija ? Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 @Somalija hej, cześć, aga... dłonie na kostkach... no tak...
Corleone 11 Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 - "wszystkie one mnie używają" - usunąłem inwersję; - "chociaż", ponieważ "choć" już wyszło z użycia; - proszę, usuń ostatni wers drugiej zwrotki! - "każdy dzień to... " mmm. (...) ze mnie czerpiesz z nią udajesz rodzinę (...)" To trafne spostrzeżenie. Bardzo i zbyt często prawdziwe Zabieram je Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 @Somalija a, zapomniałem o czymś...
Somalija Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomyślę po pracy, dzięki za odwiedziny i komentarze...
Somalija Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Włodek, wyobraźnia pracuje ... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Corleone 11 Już trochę przemeblowania dokonałam... dziękuję za spojrzenie z boku . Edytowane 22 Marca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , znasz może muzykę z filmu ,,Miasteczko Twin Peaks"?
Corleone 11 Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) @Somalija Przecież po to pisze się erotyki, by wyobraźnię wprawić w ruch Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Prawda ? Teraz zdecydowanie lepiej. Dzięki wielce za posłuchanie . Serdecznie Cię pozdrawiam. Edytowane 22 Marca 2022 przez Corleone 11 (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 @Corleone 11 Ty mnie o wiersze nie pytaj, bo aspiruję sobie, a wyobraźnia... hmmm wszystko zmieści Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam serdecznie.
w kropki bordo Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 @Somalija hej, za dużo poezji w poezji....
Somalija Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 @w kropki bordo Hahahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , to jeszcze nic. Kiedyś podjęłam wyzwanie pisania... prozy . Szkoda, że Cię wtedy nie było...
w kropki bordo Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 @Somalija daj namiary, chętnie przeczytam, chociaż nie znam się na pisaniu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2022 @Somalija jakże mógłbym nie pamiętać laury palmer...
Somalija Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2022 @Arsis Bardzo Ci dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...
Koziorowska Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2022 Coś pięknego! Chylę czoła bardzo, bardzo nisko. I pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 23 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2022 @Koziorowska Dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , jestem zaskoczona...
Rekomendowane odpowiedzi