Anna_M. Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Słaniamy się nad pustą filiżanką, tylko ja i ja. Otwierasz oczy, kiedy wołam cię wzrokiem. Jak już się lepiej poznamy, pójdziemy razem na łąkę. Wtulając lica w jej wonne włosy, rzucimy myśli na szumne fale zieleni. Powieki przysłonimy gałązką jaśminu, niech wszystko płynie, odpływa..., jak już się lepiej poznamy. Lecz dziś jeszcze zazdrościmy ci sukni, wiosno.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Mm, podoba mi się, choć nie rewelacja... ach, ta wiosna ;) pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
Anna_M. Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za opinię i życzenia :) pozdrawiam, życząc słońca w duszy.
patrycha Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 zgadzam się z przedmówcą, jest w Tobie potencjał ale jeszcze szlif nie ten. Ciekawy pomysł, słowami bawisz się nieźle ale nie zawsze wychodzi. Ogólnie + pozdrawiam zamglonym usmiechem :)
Anna_M. Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję się kiedyś "doszlifować". Dziękuję bardzo za słowa i pozdrawiam gwiaździsto - księżycowo nocnym uśmiechem :)
Kasia_Szymańska Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Proszę zmienić "wszytsko" na "wszystko". Pozdrawiam.
Anna_M. Opublikowano 27 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, również pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi