Corleone 11 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja przepraszam. Alem jeszcze krzykać nie począł
Somalija Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2022 @Corleone 11 No i nie waż się... Nawet nie wiesz, jak ciężko się z nim zaprzyjaźnić... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Pan Ropuch Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 wiosna i światło - ropuchom nic innego w głowach. Pozdrawiam Pan Ropuch
Somalija Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 @Pan Ropuch Światło ma to do siebie, że dociera nawet do błotnej, szkaradnej norki gdzie zimę spędza, każda szanująca się ropuszka i wyciąga ją na powierzchnię, zachęcając do życia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Dziękuję, nieznany z imienia Panie Ropuszku . Czy widziałeś moj opowiadanie w prozie, podjęłam pracę innego rodzaju? . Pozdrawiam serdecznie . 1
Pan Ropuch Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 @Somalija @Somalija nie jeszcze! ale nie omieszkam tam podskoczyć jak tylko podładuję akumulatorki ruchu ;) Pozdrawiam Pan Ropuch
Somalija Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2022 @Gosława Dziękuję Reniu, czy Włodek się oddzywa do Ciebie, bo mnie unika...
Rekomendowane odpowiedzi