anna_rebajn Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 Na spacerze z psem pompon na czapce nudził się wyraźnie Postanowił zbiec Potoczył się prędziutko i przycupnął gdzieś Czapka przemilczała tą gwałtowną stratę Przyznała się w domu Co robić bez pompona zanadto mnie widać spod bezwstydnej czapki Trzeba wrócić natychmiast i odnaleźć sprawcę a potem uwięzić w miejscu przeznaczenia Ale chodnik przy domu uporczywie milczy na temat pompona Skurczone kałuże bezczynnie patrzą w niebo Bezruch trwa obojętnie wobec takiej traumy Nagle patrzę jest Pięćdziesiąt metrów dalej na samym środku leży i wygląda jak jeż Przyspieszyłam kroku a z boku pies malutki obcy W tym samym pędzimy kierunku ja do pompona on do jeża ja na dwóch nogach on na czterech ja kroki sadzę długie on króciutkie lecz szybkie Już jest przy jeżu już go wącha już różowy język wyciąga po niego kiedy krzyczę na całe miasto pomopo nie A jeż jak to jeż oddalił się drobnym kroczkiem na puszystych łapkach 4
anna_rebajn Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @Gosława Ty jeszcze nie musisz. Ja noszę pompon zamiast okularów :). Nie widać mnie zza niego zbyt dokładnie :). A
anna_rebajn Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 Ja wprawdzie wysoka ale bardzo szczupła. Mogłabyś się potknąć, przydepnąć i nie zauważysz :). A
anna_rebajn Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @Gosława Miłego dnia - uśmiechniętego. A
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 Ha ha ha. Pozdrawiam :) 1
huzarc Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @anna_rebajn wszystko można znieść i unieść, byle z uśmiechem:) 1
Rekomendowane odpowiedzi