Somalija Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 @huzarc Głodnemu chleb na myśl Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , tak to chyba szło... . Dawidzie, czy widziałeś mnie w prozie? Podjęłam nowe wyzwanie .
Corleone 11 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, rozumiem Cię. Ale to przykłady mowy potocznej. Modne, powiadasz? Swego czasu w reklamach telewizyjnych modne było słowo "odkryłam". Piszesz część siódmą? Właśnie się dowiedziałem . Gratuluję . Nie odpowiedziałaś, jak miewa się synek. Mam nadzieję, że lepiej.
Somalija Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) @Corleone 11 @Corleone 11 Sześć godzin wcześniej odpowiedziałam Ci, że synek zdrowieje. Jutro go pośle do przedszkola, chyba że zacznie gorączkować lub kaszleć, bo z dziećmi to nigdy nie wiadomo... Edytowane 13 Lutego 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Corleone 11 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wybacz, ale nie przeczytałem tej wiadomości. Dlatego ponowiłem pytanie. To wspaniale, że wraca do zdrowia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Wędrowiec.1984 Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No weź, aż dreszcze mam. :)
Somalija Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba nie zaprzeczysz... ; )
Wędrowiec.1984 Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie nie zaprzeczam. :)
Somalija Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @Wędrowiec.1984 Zagadałam, tak niezgrabnie, bo chciałam zyskać na czasie i wybrać dla Ciebie piosenkę w podzięce za wszystko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
Wędrowiec.1984 Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @Somalija Dziękuję, bardzo fajny tekst i teledysk. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale cóż takiego wielkiego zrobiłem, hmm? :-)
Somalija Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2022 @Wędrowiec.1984 Czasem czyjaś obecność jest bardzo dużym wsparciem... Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Somalija cześć, aga... zimno jakoś dziś i śniegowo, w związku z tym...
Somalija Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. NIE KUŚ... WŁODEK. Ledwo żyję w robocie...
Arsis Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) @Somalija obiecuję, że już więcej nie będę... Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Arsis Hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , mężczyzna...
Somalija Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Arsis Wiem, że dzisiaj pierwszy kwietnia, ale żarcików z miłej koleżanki sobie nie rób, bo wiesz jaka ona jest. Zaraz będzie śmiertelnie obrażona Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Somalija 1 kwietnia? ano tak, faktycznie, i ta dzisiejsza zima to taki primaaprilisowy żarcik kwietniowy...
Somalija Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Arsis Kwiecień plecień... tak powiadali i patrz... rację mieli Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Arsis Wiesz, że ja schowałam już zimowe swetry i wyjęłam sukienki w kwiatki, pewnie dlatego dziś zmarzłam... dobrze, że kozaków nie schowałam, bo w balerinach bym uniosła się nad breją Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Arsis Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2022 @Somalija przepraszam, w balerinach? to tańczysz ww balecie? masz, pij, leję w kufel grzane... rozgrzeje na cacy...
Rekomendowane odpowiedzi