Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 z miasteczka do miasteczka obcym piorąc firanki tak poznawał świat twarze których lepiej było nie widzieć gwałty wolałby nie słyszeć (ona - veto! on wciąż jej bladych dotyka pośladków) szepty lepiej było nie czuć ich ciężkości na karku i smrodu tytoniu lepiej było nie żuć nie oddawać się bretońskim malarzom za szczyptę umbry (kazali zawieszać zszarzałe od cygar zasłony) zapachy mógł jednak nie tłumić ich tabaką i całą tak zwaną cyganerią artystyczną
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 mała zmiana klimatu:) w warsztacie nie było sugestii..może dlatego,że jest do bani:)) tak czy owak,jeśli coś nadaje się do zmiany jeszcze to czekam i pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jest do bani:) przyczepię się tradycyjnie do wielokropka „zszarzałe od cygar”, od tytoniu raczej żółkną rzeczy taki klimacik całkiem ciekawy, cyganeria artystyczna jest w istocie gówno warta:) pozdr
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm..gówno warta? trochę spuścizny i to nawet całkiem całkiem zostawiła..:) dzięki za komentarz, wielokropek zaraz out,a o zszarzałych pomyślę pozdr
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 jest dobrze, ale mogłoby być lepiej, w niektórych miejscach bym skrócił troszkę. ogólnie się podoba, ale wolę Martynę z poprzednich wierszy :) pozdrawiam
vacker_flickan Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zostawiła też niestety manierę, spuścizna? niby tak, ale ta najbardziej wartościowa raczej nie była „cyganeryjna”, w każdym razie nie awangardowo „cyganeryjna”. Kto dziś czyta Przybyszewskiego?:) pozdr
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 dziękuję Jayu za wejście, to taka odskocznia:) jeszcze będę pracować nad nią:) salut:)
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zostawiła też niestety manierę, spuścizna? niby tak, ale ta najbardziej wartościowa raczej nie była „cyganeryjna”, w każdym razie nie awangardowo „cyganeryjna”. Kto dziś czyta Przybyszewskiego?:) pozdr ja? :)niech żyje krakowska bohema:)joke..ale z pewnością nie jest gówno warta:)
vacker_flickan Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 JAE: ja jestem z warszawy;p więc się nie dziw, bo oni chcą mi przenieść stolicę;) pozdr
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe
Michał Ziemiak Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Witam! Mi się klimat wiersza jak najbardziej podoba - jest plastyczny i łatwo stawia obrazy przed oczyma - a to jest pierwszy plusik malowany ;-) Takowe obrazy są dwojakiego charakteru - raz nawet sielankowe, nasycone kolorami i życiem... raz mocne, gęste, potne i cięzkie - a to jest drugi plusik malowany ;-) POZDRAWIAM!
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Dziękuję Michale za Twoje malowane plusy:)zyczę wszystkiego naj na święta i pozdrawiam
51fu Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 Powiem, że masz kilka skarbów w tej walizce... Aż wsiąka się w wiersz. Jak dla mnie wprowadzenie i wyjście najlepsze. A językowo bezbłędnie. Oj, płynie tekst, płynie — i to wcale nie na dno. Odświętne, serdeczne pozdrowienia. // 51fu
Jego Alter Ego Opublikowano 25 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 dziękuję za wejście i odbiór jak należy;) również odświętnie pozdrawiam Ciebie,Fu:)
Ryszard Andrzej Opara Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 bardzo dobre. I strasznie żałuję, że palę... Miłych świąt...
Jego Alter Ego Opublikowano 26 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 dziękuję Ryszardzie Andrzeju:) może jako wielkanocne wyzwanie..rzucisz palenie?:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi