Somalija Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2022 czerniąc pasma włosy moczyła w bagnie i z wplecionym zielem widłaka bez chusty nagłownej wchodziła w leśny oddech na twardym legowisku ziemi barwiąc się żmijowcem dawała każdemu pierwszą krew wylęgłe we mnie jej gorące kamienie opasują napastliwym kołem podrywka dla wykastrowanych małżeństwem schnących pod zbroją codzienności palą wzrokiem bławatki oczu jednak mnie skupiasz tylko ty pierwszą połową nocy błądzące twarze i pożar ciepłych miejsc 4
Wędrowiec.1984 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2022 Więc powiadasz, że zeszyt Ci się kończy? ;)
Somalija Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2022 @Wędrowiec.1984 To ten wiersz, który Ci obiecałam, ale może nie doczytałeś, bo wdałeś się w dyskusję z dwiema dziewczynami, a to dekoncentruje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Wędrowiec.1984 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2022 (edytowane) @Somalija HA! Właśnie, że doczytałem i pamiętałem! Mało tego, czekałem. :D Nic na to nie poradzę, że lubię poezje pisane przez kobiety i o tychże poezjach uwielbiam rozmawiać. :) Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Wędrowiec.1984 (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2022 (edytowane) @Wędrowiec.1984 Ja przeciwnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , wolę męskie pisanie.. Udało się go znaleźć, jeszcze go sobie przeczytam na spokojnie na wyświetlaczu, bo to zawsze, jakoś inaczej niż na papierze... Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Wędrowiec.1984 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2022 @Somalija I atrament się nie skończy. :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja wiem, że to pewnie trochę inaczej gdy chłop czyta taki erotyk ale ten fragment pobudza wyobraźnię. Biorę. :)
Somalija Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2022 @Wędrowiec.1984 Bierz... cały dla Ciebie. 1
Somalija Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2022 @Michał_78 Dziękuję bardzo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Corleone 11 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) @Somalija Przeczytałem naprawdę przyjemnie. To udany wiersz, nastrojowo i metaforycznie napisany Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Serdeczne pozdrowienia. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Corleone 11 Uzupełnienie komentarza (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi