OloBolo Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) jakżeż uwielbiam ten punkt rosy gdy łzawią moje piękne oczy gdy wiersz mnie słowem tak zachwyci że oniemiały język krzyczy ubóstwiam piękne te wrażenia gdy film mnie trochę onieśmiela gdy wstydzę się za bohaterów mamy ich przecież tak niewielu jeszcze muzyka-ta dopiero wznieca tsunami serca mego te wszystkie dźwięki tony frazy wspaniale przy niej się rozmarzyć fotka z netu. Edytowane 19 Stycznia 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 7
OloBolo Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2022 @OloBolo hahaha ..... zaszalałem ździebko z tym obrazkiem..... jakby co/ kto to je nie ja ;)
OloBolo Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2022 znaczy, niestety , chciał czy nie chciał-trzeba niestety zacząć się leczyć ;(
beta_b Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2022 Dla mnie to utwór ironiczny, czy się mylę? 1
OloBolo Opublikowano 18 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczerze ? większość moich " u-tworów" ironicznych zdaje się być, czy tak jest ? -sam nie wiem . Rzeczywistość miesza się z fikcją.
Czarek Płatak Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2022 Ja tutaj jakoś mocnej ironii nie wyczuwam. Lubię podobnie jak peel. 1
GrumpyElf Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2022 @OloBolo Od jakiegoś czasu buntuję się na określenie nadwrażliwiec. Kto niby ustala skalę właściwą dla wrażeń i odczuć? A może inni mają znieczulicę? ;) Tak czuję, akceptuję to i wręcz lubię. To są dla mnie chwile kiedy wiem, że jestem i żyję niestępiona codziennością, z otwartym sercem, bez strachu by czuć. 1
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2022 @OloBolo Ja bym się podpisał pod tym, co napisała @GrumpyElf, a nawet poszedłbym dalej. W ogóle drażni mnie ta moda na słowo "nadwrażliwiec" i znaczy dla mnie tyle co "emo" kilkanaście lat temu. Płaczliwość na pokaz, taki styl życia. Nigdy nie płaczę z powodu smutku - własnego czy cudzego. Ale jednocześnie nie potrafię powstrzymać łez, gdy na koncercie publiczność śpiewa z artystą. Jestem nadwrażliwy czy oziębły? :P
OloBolo Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2022 @Czarek Płatak @Wędrowiec.1984 @Zobie @GrumpyElf @error_erros dzięki za poczytanie i komentarze :) ....tak sobie myślę, że dodam znak zapytania w tytule i... powinno być spoko ;)
Rekomendowane odpowiedzi