arkadius Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2022 (edytowane) kopuła nieba to bańka bąbel wnęka przestrzeń poduszki w której odbijają się galaktyki jestem na obrzeżach tej pustki a może w centrum siedzę w pierwszym rzędzie i patrzę na ziemię na której wszystko po staremu po czasie snu przyjęciu porannej paszy (zjedzeniu fit śniadania) wypiciu kubka kawy idę do pracy staję przy maszynie wyprostowany jakbym kij połknął i był kodem kreskowym jak wy z ewolucji człowieka w graffiti banksy'ego jestem gotowy do audytu produktu w dzień blue monday ciekawe czy wartość pracy dziś pójdzie do góry czy w dół i zostanę wyautowany przez lokalną ekspozyturę władz centralnych ja nadal pielęgnuję małpę wewnątrz pbs.twimg.com/media/FDeBXjGWEAElq4J?format=jpg Edytowane 16 Stycznia 2022 przez arkadius (wyświetl historię edycji) 2
OloBolo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) ;) Edytowane 16 Stycznia 2022 przez OloBolo (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi