Leszczym Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2022 @Bazyli My. My wszyscy bez wyjątku :) Takie jest moje zdanie :)
Konrad Koper Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 @Leszczym @Bazyli Dwa sensy : kręcę się i metaforyczny - dziękuje !!
Konrad Koper Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 @Bazyli Metafora jest ważniejsza od rymu !! Oczywiście można bez...
Konrad Koper Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 @Bazyli Po za tym obrazowanie, emocje... !! Drugie kuleje.
Igor Dreja Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ja mam tylko jedno pytanie? Czy to jest haiku, fraszka czy miniatura poetycka? Bo, że to krótka forma to już wiem. Tak. W tym literackim szaleństwie jest metoda. Teoretyzowanie a' la Ferdynand Kiepski czyli: jak zrobić, żeby się nie narobić.
Konrad Koper Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2022 @Igor Dreja Będą dłuższe formy !
Konrad Koper Opublikowano 3 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2022 @Igor Dreja Lubię kiepskich !!
JWF Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2022 @Konrad Koper bardzo dobre formy im krócej tym większa szansa, że ktoś przeczyta do końca ;)
Rekomendowane odpowiedzi