Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Somalija   A to serdecznie dziękuję, łaskawa pani Agnieszko i łaskawa pani jest trzecią osobą, która złożyła mi życzenia, najpierw: mama i brat i teraz - łaskawa pani, a łaskawej pani życzeń - urodzinowych i imieninowych - nie składam - nie wiem kiedy łaskawa pani je ma i nie mam numeru telefonu do łaskawej pani...   Łukasz Jasiński 
    • @Migrena Po tym określeniu "stado baranów", to nawet nie wiem czy się ze mną zgadzacie czy nie. Tak czy inaczej, z takim podejściem to nic dziwnego, że "Polacy są wspaniałym narodem i bezwartościowym społeczeństwem." - i najwyraźniej od wielu lat nic się nie zmieniło. A to że nie muszę się bać falangi? to po prostu brak empatii, nie każdy jest w grupie uprzywilejowanych.
    • @Annna2 dzięki dzięki i raz jeszcze dzięki choć do Schillera mi daleko
    • @Łukasz Jasiński Wszystkiego najlepszego, zdrowia, pogody ducha i zawsze gorącej dyskusji z okazji urodzin

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Owieczki najmilsze. Baranki kochane. Po co was źli ludzie wciągają do polityki ? Ja was barany przepraszam. Jesteściewspaniałe. Jesteście cool. Niech wam się wiedzie na halach i pastwiskach. Chociaż jesteście stadne skurczybyki to i tak was kocham.   Człowieku /kimkolwiek jesteś/ odczep się od baranów. I nie bój się falangi. Oni nic ci nie zrobią.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...