OloBolo Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) jak ja ciebie kurna nie znoszę chyba kupię sobie kalosze w gumiakach wygodniej mi będzie łajno zmyję gdy do mnie przylegnie obwiniając mnie o tornada bekasz sobie powraca ci zgaga te pożary powodzie-to ja nawet covid prze ze mnie-a jak już się z tobą w dysputy nie wdaję po co na co dlaczego i ale chciał czy nie chciał ty zawsze masz rację nic nie zmienią rozmowy kolacje milczę teraz i wzrokiem wodzę może zmienisz się kiedyś-być może szczerze pisząc to raczej w wątpię szybciej zgaśnie nad nami słońce Edytowane 29 Grudnia 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 4
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 Witaj - lepiej niech nie gaśnie - Pozdr. 1
anna_rebajn Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 @OloBolo Pustynia jednym słowem. A gdzie się człowiek nie obejrzy - dostaje piachem po oczach. Bieda panie, bieda :). 1
OloBolo Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) nie ma co się oszukiwać skoro jesteśmy wciąż oszukiwani nadzieja gdzieś w nas ciągle tkwi ;) bądźmy jak Puzzle nie dajmy się tak do końca pozakładać
anna_rebajn Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 @OloBolo A może właśnie nie bądźmy. To nie sztuka dopasować dwie idealne połówki. Sztuka ułożyć witraż z różnych kawałków szkła. A pomiędzy nimi szczeliny po prostu się wypełnia(ją). A 1
OloBolo Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kto to wie .... może faktycznie masz to ty rację
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 @OloBolo Gorzkie, prawdziwe... pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
OloBolo Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 ...trzeba być wstrzemięźliwym , wyrozumiałym .... dla oponentów miłym , zgrabnym i powabnym - w życiu - to nie moja bajka.
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 @OloBolo I tak masz lepiej, boś mężczyzna, kobiety to dopiero wylosowały: loki, koki, porody, rozwody a na koniec brak urody Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . 1
OloBolo Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łał..... ale mi dopiekłaś...pójdę przez to pewnie do piekła ;) .... podziwiam Was lecz Wam nie zazdroszczę ....nigdy nie chciałem być kobietą .... te fochy bez przyczyny , menopałzy .... jak babcię Bronię kocham ... strach się bać
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 @OloBolo Też nie chciałam, ale nie miałam tyle szczęścia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... 1
OloBolo Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmmmmmmm...... bycie facetem też nie jest tak do końca fajna sprawa ....a już być takim , no wiesz, niby macho, próbowałem -nie potrafię ;(
Annie Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 Pogoda zmienną jest jak kobieta :) 1
OloBolo Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fakt. więc za facetów się wziąłem a oni pierzchają pod stołem co drugi to jest niewinny choć ładny i grzechu winny* (18+) * (żarcik jakby co ) Edytowane 29 Grudnia 2021 przez OloBolo (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 @OloBolo W krajach gdzie rządzą kobiety, bycie mężczyzną zupełnie się nie udaje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Tylko teściowa z żoną zmierzą takiego wzrokiem, to już powietrze uchodzi... Nie musisz się źle czuć, jesteś usprawiedliwiony . 1
violetta Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 oczekuj na Pana, takie szczęście w tym czekaniu:) 1
Rekomendowane odpowiedzi