Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) nad ranem śniąc twój zapach poprzez różowe płatki uszu rozchylone usta po zaciśnięte uda wilgotnieję na kalce ciała mocne wrażenie ciebie w białym śnie trans jasnego srebrzenia wcieram kryształki cukru w zgięcie szyi pod obojczyk jeszcze tam nocują twoje szepty miłosne kłamliwe zaklęcia jedynie wtedy byłam żywa poluźniłeś z kręgosłupa nieprzyjemną fastrygę życia i wśród trzeszczących żerdzi świata wysunęłam kończynę ichtiostegi chociaż nadal nie mam czym oddychać jesteś mi przysłoneczny minął rok w wierszach każda myśli że to ona Edytowane 10 Lipca 2022 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violetta Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 ale nudziasz:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Osterberg aliceD Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 ach ci faceci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violetta Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 takie szczegóły piszesz, ja nie mam, nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @valeria @valeria Idąc przez życie przeglądamy się w setkach tysięcy oczu i jeżeli ktoś na Ciebie spojrzy, to dobrze by było żeby został na zawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Ropuch Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 siedzę tutaj już jakiś czas, nawet poszły automatyczne poprawki a właściwie usuwanie zaimków :) ale szybko zaprzestałem tych niecnych praktyk... trzeszczące żerdzie świata i kończyna ichtiostegi skutecznie mnie zatrzymuje Pozdrawiam Pan Ropuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violetta Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Somalija nie zawsze jest to regułą:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Somalija ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) @Igor Osterberg aliceD Przecież,to wina kobiety... Pozdrawiam wesoło i jeszcze świątecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Pan Ropuch Zaimki mi chcesz wyciąć? Ja już ograniczyłam , a co ichtiostegi, to ma swoje miejsce w ewolucji płazów . Pozdrawiam , dziękuję za serduszko. @Arsis Co się skradasz? Śmiertelnie się obrazić na Ciebie? Edytowane 26 Grudnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Somalija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Arsis Piękna piosenka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Bardzo dziękuję . Zaraz się podciągasz towarzysko, gdy wspomnę o obrażeniu . Dziękuję za serduszko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue27 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 "wcieram kryształki cukru w zgięcie szyi pod obojczyk jeszcze tam nocują twoje szepty miłosne" - aż czuję te kryształki cukru :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Witam - ciekawie dziś u ciebie - Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Michał_78 Cześć Michał, hmmm Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , zapewne przesadzasz, ale miło czytać . Z tą ichtiostegą to bardziej zagmatwane, chciałam wyrazić poszukiwania, bo to stworzenie wychodząc z wody, poprzez błoto na ląd zmieniło obraz świata. Chodzi o przemiany i odwagę. Takie tam... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Michał_78 Mówiłeś, ale mężczyźni mówią różne rzeczy... Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Michał_78 Ale zawsze są bliżej prawdy, pamiętasz jak mówiłam że jesteś przystojny, przecież nie kłamałam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Somalija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somalija Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Arsis No, dobrze już nie jestem na Ciebie śmiertelnie obrażona, mimo że nie złożyłeś mi życzeń świątecznych i mówisz tyle co nic Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arsis Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Somalija nie chciałem ci przeszkadzać, wybacz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi