Ten utwór został doceniony przez użytkowników. OloBolo Opublikowano 17 Grudnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2021 ona miała na imię Dorota wakacyjna smarkata przygoda mnóstwo piegów i rudawe włosy zaplecione w cienki warkoczyk on na imię nie miał Romeo za to w oczach miał coś takiego koleżanki Beata i Anka zazdrościły Dorocie kochanka lato było upalne jak nigdy więc Adonis wyjechał do Gdyni babcia Gienia jak zwykle się wściekła że Dorota wciąż o nim pamięta lecz nie dała nic poznać po sobie tylko ścierką zdzieliła przez głowę swoją wnuczkę-mówiąc-kochanie nie płacz głupia-faceci to dranie oprócz dziadka Janka i twojego ojca Franka 10
beta_b Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2021 Super, zgrabnie, konkretnie, bez komponowania, tak lubię. bb 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2021 Witam - podoba się po całości - Pozdr. 1
Gość Franek K Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2021 Masz coś z Andrusa :) Dodatkowy plus za Franka.
iwonaroma Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2021 bo nasze chłopy...to nie insze kłopoty :) 1
Klip Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2021 @OloBolo Brawa za ciepło! Nie miałem córek - żałuję! Mam wnuczki (jeszcze małe) - ocean nowych przeżyć :) Gdy nigdy do Gdyni nie trafisz już ty mi:( 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babcia sama wakacje pamięta Za nim wyszła za poczciwego Janeczka Ten rytm serca co Józek zaburzył bo w wakacje nie można się nudzić ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi