Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 podoba się ten obraz praw dziwy bardzo znajomy kolejny Tfuj bardzo tyle ładnych słów całość rów(nież) zaskoczeniem nie muszę czytać za-bardzo już nie widzę liter pozdrawiam ja(k) zawsze lądowanie w ulubionych
vacker_flickan Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 podoba się ten obraz praw dziwy bardzo znajomy kolejny Tfuj bardzo tyle ładnych słów całość rów(nież) zaskoczeniem nie muszę czytać za-bardzo już nie widzę liter pozdrawiam ja(k) zawsze lądowanie w ulubionych pozdrawiam:))))))
Michał Ziemiak Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 Witam! "kolejny Tfuj bardzo" dobry wiersz ;-) POZDRAWIAM!
Daniel Piaszczyk Opublikowano 21 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2005 dawno się tak nie wzruszyłem, płyniesz w tym wierszu i jest taki prawdziwy że bardziej niż bik broder chyba wezme sobie go na pamiatke bo nie wytrzymam. rydzyk fizyk
Witold Marek Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Internet też już ma swoje archetypy :) W które dobrze jest (delikatnie) kijem jak w mrowisko. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi