Krzychu Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Radosna maska do smutku A może na odwrót? Chciałbym mieć kogoś Ale mój most jest kruchy I ani w lewo ani w prawo Chciałbym uciec gdzieś daleko Ale nie chcę nigdzie iść Zazdroszczę Poświęcam się Wybaczam Wzbiera gniew Kolejne beznadziejne relacje Marzenia nie do spełnienia Rozwarstwienie Miłość do życia i nienawiść do życia Bez równowagi I czuję się jeszcze bardziej sam Czuję wszystko mocniej bardziej niż jest Tak bardzo nie widzisz mnie Tak bardzo szkoda nas Na prostej drodze do Zagubina Ja… 5
Antoine W Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 @Krzychu cieszę się że, ktoś Go jeszcze czyta... na mnie wywarł wielki wpływ, może i największy? serce dla ciebie, na zachętę, bo jeszcze możesz wiele nauczyć się od Niego... (i niech głowa twoja płowa, nie ginie na drodze, do Zagubinowa) — napisałem w młodości coś z dedykacją dla Niego — przeczytaj sobie jak chcesz. https://poezja.org/utwor/196120-nie-klękaj/
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2021 Witam - a kto powiedział że będzie łatwo - Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi