stanislawa zak Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 zabierz mnie tam gdzie słoneczniki słońcem malowane nie liczą kartek z kalendarza kaczeńce z pękatego dzbana Wisły wodę piją perliście dzwoni rosa w sercu niezapominajek pyszne lilie bogactwem bezgrzeszne tulą ważek taniec pękają obręcze zniewolenia złocistym pyłem gdzie w swojej bezradności boję się być tam zatrzymaj czas bym mogła żyć chwilą
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 druga i ostatnia strofa najbardziej się podobają. ogólnie wiersz ma taki bajkowy klimat, przyjemny, płynie się po prostu. ode mnie tak oczywiście :) pozdr.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Masa pięknych obrazów... słodkie... plus jak najbardziej... pozdrawiam Nieśmiertelności i miłości życzy - Nieśmiertelny
stanislawa zak Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 moi drodzy nieśmiertelni serdecznie dziękuję,pozdrawiam też bajkowo
Gość Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Widzę tu Stasiu same bukiety obrazów , karmisz wyobraźnię, nasycasz słowami ...Pozdrawiam serdecznie :-)
stanislawa zak Opublikowano 19 Marca 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 dzięki za tyle miłych słów, pozdrawiam palmowo,niedzielnie, odświętnie.
Zofia Honey Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Chciałam przeczytać coś Twojego i na chybi trafił padło na to. W połączeniu z moim szampańskim dziś humorem - prawdziwe delicje dla pobudzonej już wyobraźni. Zabrałaś mnie ponownie tam, skąd przed chwilą wróciłam i czas się zatrzymał - udało Ci się. Pozdrawiam serdecznie Zofia
Rekomendowane odpowiedzi