Gość Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko dlatego, bo mi się akurat te słowa z niczym sensownym nie rymowały xD Żartuję, dziękóweczka ;> Dziękuję, kłaniam się nisko!
Leszczym Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2021 @error_erros piękny wiersz. Lotny, wymowny i delikatny. Pełen miłości. Super!!!
Gość Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję przepięknie!
Nata_Kruk Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2021 .... wiersz dla żony, szczęściara i ciekawa relacja w wersach pomiędzy peelem a nią. Bardzo ładnie całość wybrzmiewa i.. jak to u Ciebie, spoglądanie na życie z nieco innej perspektywy. Pozdrawiam.
Somalija Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 @error_erros Mężczyzna musi się zrywać z takich smyczy, bo inaczej traci swoje hormony i przejmuje kobiece cechy, zachowania i emocje. Kobiety, tak się ustawiają w życiu, w bardzo wysublimowany tworzą niewolnego, równia pochyła dla mężczyzny.
Gość Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się Twoja uwaga o spoglądaniu na życie z innej perspektywy. Cieszę się, że to dostrzegasz! Cholera, wszystko, całe lata spędzone na budowaniu udanego małżeństwa - jak krew w piach. Okazuje się, że to, co dotychczas nazywałem więzią dwojga kochających się ludzi, w istocie jest "smyczą" i zamachem na moją męskość. Jak mogłem być tak ślepy? Gdzieś była, o wszystkowiedząca wyrocznio, kiedy był czas, by jeszcze zawrócić z drogi ku tej równi pochyłej? xD A tak zupełnie serio: nie wiem, skąd masz taką wiedzę na temat jakości mojego związku i mojego poczucia męskości, ale kurde no... no mylisz się srodze ;D
Somalija Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 @error_erros Nie unoś się, poprostu czasem przewietrz trochę tę urnę, która małżeństwem zwą. Dodałeś osobisty wiersz i stąd komentarz. Jest jeszcze jedna opcja, że to zaklinanie rzeczywistości, przez odwrotność. Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Gość Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Ty dalej swoje. Wiesz, jak brzmią te Twoje komentarze? Brzmią, jakbyś była nieszczęśliwa i z zazdrości o cudzą satysfakcję, próbowała jego poczucie szczęścia zdegradować do własnego poziomu. Nie oceniam, nie sugeruję. Mówię tylko, jakie odczucia wywołują te Twoje teorie.
Somalija Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 @error_erros To nie zazdrość, gratuluję żonie sterowności męża... Pozdrawiam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , życzę szczęścia.
Gość Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No już, wystarczy. Nie kompromituj się.
Somalija Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 @error_erros Bardziej skompromitować i pokazać bezradność, niż Ty w tym wierszu, nie można. Dziękuję za wymianę myśli.
Gość Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż nie, Renia, okazuje się, że ten wiersz to świadectwo mojego upadku jako mężczyzny xD (dziękuję!)
Gość Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aaa, bo coś mi się takiego obiło o uszy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
emwoo Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgadzam się z Renią, ukazałeś oddanie i szacunek. ja jestem na TAK Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko, że ze mnie stary mięczak i „oddaniec” w miłości wiec nie wiem czy potrafię być obiektywna hihi:)
Gość Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A od kiedy to miłość to zjawisko podlegające logice i obiektywizmowi? Dziękuję!
Antoine W Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2021 @error_erros wiele w komentarzach różnych opinii, a niuanse Twojego opisu wiodą na manowce niejednokrotnie ale... dla współczesnej dziewczyny, kobiety, super wiersz na urodziny... (bo skonsultowano z współczesną płcią żeńską ;) )
Gość Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W sensie, że Ty konsultowałeś? ;D
Antoine W Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2021 @error_erros podtykając Twój utwór, do oceny jako ;)
Gość Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatem bardzo mi przyjemnir ;)
Rekomendowane odpowiedzi