agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciężkie zwoje ruszyły szyny z papieru drżą kłócą szarpią wczoraj do dziś w jutro potem sapią harpuny słów głupie bezdennie bez dna topią się koło kantów ma sześć a zmysły sobie kołem nie kantem rozlazły mózg lazł tam w krawacie wata szara cukrowa komórkowa słodka żadna rewelacja stop! klatka ruszyły po szynach powoli ospale tototak tak to to to tak to to to nijak
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ha, niezrozumiany zupełnie wiersz - komentarz do komentarza, pozdrawiam:) agnieszka
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))).. zmyśl..nie koło kantów ma sześć a zmysły sobie kołem nie kantem rozlazły mózg lazł tam w krawacie wata szara cukrowa komórkowa słodka żadna rewelacja .... czydziestku...jest....jest.... wata szara cukrowa komórkowa słodka żadna rewelacja albo przytrafiło mi się..nie-myśle... Nie .... Agnie-szko ściskam cię
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ubawiło mnie naprawdę - czterdziestek banału szuka tylko nie w sobie :) haha;) a przeczytajcie uważnie co to jest:) agnieszka
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hehe, podoba mi się nikt nie musi wiedzieć dlaczego... no nie mogę, jest tu coś... lepiej nie mówić... i tak nikt nie zrozumnie... heh, niom i myślę nad tym wierszem i myślę, i nie wiem co jeszcze napisać... kilka razy napisałem coś, potem skasowałem... ale coś takiego wyrwało mnie z uśpienia ;) Pozdrowionka, Przyczajony Kai P.S. kto następny?
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sześć...po szkolnemu.:) Pozdrawiam Aneta
Rekomendowane odpowiedzi