Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Somalija Opublikowano 14 Października 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) powracamy nad ocean wytłumiona w zalążku twarzą dotykam twojej gorącej ciepłe oddechy na linii szczęki zatrzymujesz mruknięciem zapachem usta mokre całe rozchylone moje zachłanne zarostem drażnisz skórę sutki uwalniasz językiem rozwijasz mnie sycąc nerwy rozkoszą niepokoisz muskam ci wilgotniejący liżę oplatam językiem na wskroś bezbronna w obrączkach dłoni na kostkach fale wyrzucą nas osobno Edytowane 15 Października 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 9
Koziorowska Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Somalija Twój tekst jest dowodem na to, że można jednak napisać intrygujący erotyk. Pozdrawiam słonecznie.
Somalija Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Koziorowska Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , pozdrawiam .
Arsis Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Somalija nad ocean, powiadasz?
Somalija Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Arsis @Arsis To chyba Morze Żółte...
Arsis Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Somalija a jakie to ma znaczenie, plaża jest? jest, fale są? są... więc...
Somalija Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Arsis @Arsis hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , piękna scena na plaży... Widzę, że jesteś dziś bardzo rozmarzony, więc zmienię temat. Czy podlałeś w tym tygodniu kwiatek w dużym pokoju?
Arsis Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Somalija i mewy krzyczą i statki płyną pod białymi żaglami, to chyba rybackie kutry... nie, te nie mają żagli, tylko kominy i strasznie kopcą... kwiatek, eee, jaki kwiatek? a, ten kwiatek... tak, podlany...
Somalija Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Arsis To dobrze, cieszę się, bo jak będę w okolicy, to wpadnę zobaczyć jak rośnie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Somalija ano rośnie...
Somalija Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Arsis Cieszę się, opiekuj się nim pięknie, nie zakwitnie, ale zazieleni się wnosząc radość i dobrą energię... Widziałam jak broniłeś Renię, kupiłeś ją czekoladą Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Arsis Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2021 @Somalija ciasteczkami "amerykankami" i bombonierką?... a myślałem, że muzyką... ech...
Somalija Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Arsis Byłeś przygotowany na dwa fronty, jak w rozmowie z kobietą... Wiesz, że rozmawiałam z tym chłopakiem, który dokuczał i spamował forum.
Somalija Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Gosława @Gosława U Ciebie też na nim nie zbywa, ale popatrz, co mi Włodek przesłał, jak on się rozkręca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .
Somalija Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) @Gosława Człowiek jest istotą seksualną od urodzenia do późnej starości. A, że mamy czasy dostatku, to kobieta w Twoim wieku jest jeszcze młoda, przy odrobinie chęci i pewności siebie może być pięknością przez długie lata, bo obie dobrze wiemy jak mężczyzna patrzy, gdy widzi sukienkę, to nie wie czy blondynka czy czarnula, gdy widzi długie nogi i czerwone usta to zapomina spojrzeć na biust, a jeśli jego oczy przesłonią piersi, to właściwie już nic nie trzeba Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Edytowane 15 Października 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Gosława @Gosława To koniecznie się skuś na sukienki do pracy. Na początku możesz zacząć od takich krojów, dużo można ukryć, wyglądać skomnie a jednocześnie uroczo. To stare modele sprzed 3 lat, ale ja jestem oszczędna i nie wyrzucam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Kupiłam je w sklepie internetowym Orsay.
Arsis Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 (edytowane) @Gosława cześć, dziewczyny, a to, co? pokaz mody?? yves saint laurent, pierre cardin, jean-paul gaultier, czy może coco chanel? Edytowane 15 Października 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 15 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Arsis Cześć Włodek, ja nie jestem taka światowa, kupuję w sieciówkach Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . @Arsis hahaha
Arsis Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 @Somalijawiem, że wyglądacie pięknie...
Somalija Opublikowano 16 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2021 @Arsis @Arsis Oj, Włodek wchodzisz na cienki lód, gdy mówisz, że dwie dziewczyny wyglądają pięknie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . To istoty są ciekawskie i zaraz pytają, która piękniejsza???
Rekomendowane odpowiedzi