Arsis Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 @Somalija cieszy mnie to, że czujesz się szczęśliwa...
Somalija Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) @Arsis Nie trzeba dużo, nie walczę z tym, na co nie mam wpływu i omijam tych, którzy niosą destrukcyjne emocje, pracuję ciężko i jak się wyrwę na rower to gonię cień... aż gdy, jak wrócę do domu czysta woda ma niesamowity smak... Edytowane 3 Października 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji)
Arsis Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 @Somalija zatem, czemu utrzymujesz ze mną kontakt? gramofon gra bardzo głośno... ale czego się nie robi, aby posłuchać mistrza...
Somalija Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 @Arsis Nie jesteś destrukcyjny, może trochę wycofany, masz wspaniałą osobowość, bardzo lubię Twoje wiersze inspirowane radioaktywnością i rosyjską literaturą. Nie znam Cię prywatnie, ale mężczyźni są bardzo delikatni i nic się na to nie poradzi.
corival Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 @Somalija Świetnie ujęłaś słowami tragiczne wydarzenie, ale i zarysowałaś wielki problem. Kończę wypowiedź z braku czasu, ale mam w myśli dużo więcej słów. Pozdrawiam :) 1
Somalija Opublikowano 4 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2021 @corival Dziękuję za pochylenie się nad moim tekstem Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi