Natuskaa Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 (edytowane) oglądasz może czasem prywatny gwiazdozbiór nakreślone trajektorie lotu ustawione na miejsca i osoby najważniejsze ich początek środek koniec zajmująca eksploracja wyszukanej delikatności gdzie dłoń nie zaciska się w pięść niechcianych chwil ale łapie za każdy sznurek jakby chciała więcej zastanawiasz się czasem dlaczego tak osłaniasz te szczególne tajemnice nie potrafiące ani przejść w słowa uniwersalne ani wisieć na widoku bo ja tak ja często Edytowane 29 Września 2021 przez Natuskaa (wyświetl historię edycji) 6
WarszawiAnka Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 (edytowane) Doskonały! "Prywatny gwiazdozbiór" to świetny pomysł - dający bardzo do myślenia. Pozdrawiam Edytowane 28 Września 2021 przez WarszawiAnka (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2021 Witam - uraczony jestem fajnością twego wiersza - Pozdr. 1
Nata_Kruk Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2021 (edytowane) Mniej znane (trajektorie - sprawy), bo osłonięte, strzeżone przez nas i.. można się nimi zawsze delektować. W wierszu.. " w pięść niechcianych chwil" .... ładnie i dobrze określone, i w ogóle przyjemny wiersz, bo przecież nie wszystko jest dla wszystkich... i Ty tak, Ty często.. w sumie, ja chyba też. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam. Edytowane 29 Września 2021 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji) 1
Natuskaa Opublikowano 29 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mnie cieszy, że przypadł do gustu i skłonił do przemyśleń. Dziękuję :) i pozdrawiam. Witam. Chyba pierwszy raz widzę od Ciebie słowo "fajność". Zastanawiające... :) Dziękuję i pozdrawiam. Trafnie odczytane... nie wszystko, coś trzeba zostawić sobie i to się czuje... skoro i Ty tak masz ( dzięki za odpowiedź na pytanie końcowe :)) Co do propozycji zmian... z jednej skorzystam. Pozdrawiam :) 1
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2021 @Natuskaa Z przyjemnością. Pozdrawiam 1
WarszawiAnka Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2021 @Natuskaa : Dziękuję. :)
Natuskaa Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dziękuję i pozdrawiam. :) lubię koniczynki. Dziękuję i pozdrawiam. Dziękuję i pozdrawiam :)
Natuskaa Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Akurat dziś w drodze do pracy rozmyślałam nad tematem krzywdzenia/ nie krzywdzenia, a wszechświat mi tak szybko dopowiedział... w postaci tego komentarza, aż uśmiechnęłam się szeroko na jego widok :)) Też myślę, że czasami osłaniając tajemnicę, osłaniamy coś więcej, może kogoś, a może siebie. Dziękuję i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi