[email protected] Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2021 @Somalija Znów zaczynasz zdanie z małej litery. Nie poprawia starych a robi wciąż nowe, nie zamienię się z Tobą... na głowę. Pozdrawiam, miłych snów.
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 Wyjątkowo dobry tekst, moim zdaniem. Tęsknota bije z niemal każdego słowa... bez zbędnych dosłowności i ekstrawagancji, z którymi w innych się spotykałem. Podoba sie. Pozdrawiam
Somalija Opublikowano 28 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 @Sylwester_Lasota Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , jestem Ci wdzięczna nie tylko za ten komentarz, ale również za komentarz, który napisałeś półtora roku temu i jeszcze za kiedyś gdy przeczytałeś moje wiersze. Wtedy uwierzyłam, że mogę się starać i rozwijać. Bardzo Ci dziękuję . Ekstrawagancja, dosłowność u mnie?
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Noo, chyba dawno nie byłem tak zaskoczony... Niezmiernie mi miło. Uważam, że nie ma słów bez znaczenia i wszystko co robimy, mówimy, piszemy, nie jest obojętne dla... no właśnie dla kogo? Może dla Świata? Nie wiem. Właśnie mnie w tym utwierdziłaś... bo ja już nie pamiętam tamtych komentarzy, ale one gdzieś tam (w tym przypadku w Twojej pamięci) zostały. To naprawdę zaskakujące i... nawet miłe :). To coś tak, jak z tą teorią motyla... myślę, że wiesz co mam namyśli. Co do zapytania, to pozwól, że nie będę wygrzebywał, ale tak niektóre fragmenty Twoich tekstów odczytuję... Powiedzmy, że nie nie są to bajeczki dla grzecznych dzieci :)))). Ale to moje takie tam. Wszystkiego Najlepszego :) Edytowane 28 Września 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 28 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 @Sylwester_Lasota Odważyłam się wejść na ten cienki lód...
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem 1
Rekomendowane odpowiedzi