Ten utwór został doceniony przez użytkowników. jazzkółka Opublikowano 3 Września 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 w węźlastych splotach pniesz się pragnieniem wzdychając przylgami wbliźniasz w mur liście w rubinach prężąc jak głodne dłonie purpurą pełzną w dół a wąsy w pąsach czepliwe bezwstydnie schodzą z talii do ud tam gęsta lepka burgundem dzika rosnę czerwono winna rozkwitam znikam i znów 9
Antoine W Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 @opal pięknie. jak bym przy tym był.... i nie wiem. byłem? 1
tetu Opublikowano 3 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2021 Ależ wyszło erotycznie! i pomyśleć, że za wszystkim stoi winobluszcz;) Puenta pozostawiona w nienasyceniu jeszcze bardziej uruchamia wyobraźnię. Fajnie tu. Serdeczności. 1
Pan Ropuch Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2021 @opal I tu się po wtóre zapomniałem... ktoś powie przesyt, zawróy głowy - a dla mnie i jeszcze kilku jest to jak zimny powiew w najgorętszy dzień roku czy promienie słońca gdy niebo zasnute ołowiem... i tu się po wtóre zapomniałem... Pozdrawiam Pan Ropuch 1
Rekomendowane odpowiedzi