Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) czasem się czuję jak kątnik w zlewie wpadłem w pułapkę jak wyjść z niej nie wiem tu nie pomaga talerz i łyżka kiedy powierzchnia jest nazbyt śliska chociaż nie jestem głupim pająkiem pajęczyn myśli bez przerwy plączę i sam się coraz bardziej w nich gubię choć wspiąć się staram mało rozumiem wiszą nade mną kranu czeluście ktoś mnie rozgniecie lub wodą chluśnie lecz jako pająk nic o tym nie wiem próbuje tylko ratować siebie czas mi nie służy jest moim wrogiem utkwiłem w zlewie niewiele mogę lecz póki jestem próbuję jeszcze ratować życie w cichej ucieczce Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 8
Marek.zak1 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Czasami tak się zdarza, nie tylko pająkom, ale dobrze, że próbują. Pozdrawiam 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też je lubię... trochę :)))))))))))). Wielkie dzięki. Również serdecznie pozdrawiam :) Zgadza się i zgadza się. Pozdrawiam Marku. Tuż nad moim był wiersz nowego użytkownika. Całkiem niezły. Zostawiłem serduszko i komentarz z dwiema uwagami i... wiersz zniknął. Teraz cały czas się zastanawiam czy to moja wina? Ech. 1
iwonaroma Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Oj, jak się wczułam... B.obrazowo i w sumie... tragicznie (dla pająka, choć pewnie każdy z nas czasem gdzieś utknie ;)) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami jednak ucieczki z takich pułapek się udają. Kiedyś zostawiłem takiego pająka w wannie, nie dlatego, że chciałem się nad nim znęcać, ale po prostu z braku czasu na to żeby cokolwiek z nim zrobić. Następnego dnia zastałem wannę "wypełnioną" pajęczyną, ale pająka w niej już nie było. Nie wiem jak on to zrobił, ale jakoś sobie poradził... i teraz pewnie żyje sobie gdzieś za szafą :))) Pozdrawiam :) 1
iwonaroma Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2021 (edytowane) :) Skojarzyła mi się głośna sprawa chłopców tajlandzkich uwięzionych w zalanej jaskini. Tam też były wąskie tunele a nawet syfony - dokładnie tak jak pod zlewem... Ewakuacja była dramatyczna z uwagi na zalanie i prognozy o dalszych deszczach monsunowych. Człowiek ma czasami tak samo trudno jak pająk :) Również zdrówka Edytowane 29 Sierpnia 2021 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, wiele sytuacji można by skojarzyć, ale ta wydaje się rzeczywiście bardzo adekwatna. 1
ais Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Wesoły wierszyk, ale pająków nie wolno zabijać.
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Staram się nie zabijać.
A-typowa-b Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Pająki ostatnio w modzie :). Z uśmiechem dzisiaj go przeczytałam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak. Zbliża się ta pora, kiedy to zaczynają masowo szukać schronienia w cieplejszych i suchszych miejscach, czyli najczęściej w naszych domach. Dzięki za uśmiech. Pozdrawiam :) Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi