Renata Banasiak Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2021 wyrażenie potoczne przecenia ruch myśli jednak trudno zasnąć kiedy spłoszone skrzydłem motyla galopują ciężko pod niskim sklepieniem czaszki nie Gilgamesza Hektora Rolanda czerep rubaszny nie kryje anielskiej duszy posępnieje a moc nie przybywa szczęśliwy biedny Yorick not to be ale słowo nie staje się ciałem 3
[email protected] Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2021 @Renata Banasiak Trzeba by pasterza dusz do łoża, niech się obok ciebie położy. Miłego wieczoru Renato.
Renata Banasiak Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Dzięki:D, Grzegorzu, za lekturę komentarz:D i też miłego popołudnia i wieczoru.
Czarek Płatak Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2021 Odczytuję jako albo kryzys wiary, albo jej brak zupełny i poraz kolejny jako osoba niewierząca łapię się na myśli, że wierzącym to jednak łatwiej żyć :) Pozdrawiam
Renata Banasiak Opublikowano 23 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2021 @Czarek Płatak Chyba kryzys ogólny. I nie wiem,czy łatwiej:( Dzięki za odczytanie:)
Rekomendowane odpowiedzi