Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 (edytowane) dzisiaj się ślizgam tylko po wierszu może więc w głębi nie nie utonę gdy wokół słowa mi inni wrzeszczą nie w tonie w głowie mieć myśli tonę to nie jest żadna już wielka sztuka za dnia wypływać a nocą do dna w perlistych małżach szczęścia o szukać choćby bolała potem część zadnia dzisiaj się ślizgam tylko po wierszu więc się nie wpatruj zbyt w jego głębię to napisałem w sierpniowym zmierzchu co mnie nieskromnie nieco przygnębił Edytowane 25 Sierpnia 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 10
Czarek Płatak Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Przygnębił,a wyszło wcale zabawnie ;)))
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Noo, jakoś czeba sobie poprawić nastój. Co nie? ;)
Gość Franek K Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Wierszyk bardzo fajny, choć wydaje mi się, że w trzecim wersie za dużo upchnąleś. W dziesiątym z kolei wydaje mi się zbędne początkowe "i". Pozdrawiam.
tetu Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tutaj się coś niepotrzebnego przyplątało;) nad tym wersem się zastanawiam Według mnie lepiej by brzmiało szczęście oszukać, albo szczęścia poszukać. Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację. Da się skorygować. Wielkie dzięki. Pozdrawiam Pierwszy już poprawniony, a drugi miał być niegramatyczny i takim zostanie :) Dzięki za uwagę :) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Witam - ogólnie jestem na tak - Pozdr.
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Waldku :) Również pozdrawiam
Marek.zak1 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Takie przewrotne, a przecież mamy nierzadko chęć poślizgania się po tym i owym bez chęci wgłębiania się zbytniego, just for fun:). Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie: just for fun. Czasami jest tego potrzeba :) Trafiłeś w samo sedno :) Odpozdrawiam 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :)
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest fajne. Uwielbiam taką żonglerkę brzmieniami.
Sylwester_Lasota Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki
GrumpyElf Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota Cały wiersz przewrotny. Bardzo podoba mi się wers z błędem: "w perlistych małżach szczęścia o szukać", pozwolił mi na wielość interpretacji. Pozdrawiam!
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, aczkolwiek powinno być więcej takich momentów ;). Pozdrawiam serdecznie. 1
GrumpyElf Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @Sylwester_Lasota Są momenty, są. :) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Rekomendowane odpowiedzi