Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Natuskaa Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 jeśli źle mnie spytasz o serce to wytnę ci serce z papieru bo nie o serce spytasz ale o wizję własnego sukcesu prawdy się nie rzuca a słowa wydaje ostrożnie bo reszta po nich może ciążyć gdy się to robi pochopnie i żadne bezy ani eklery ani nawet na torcie wisienka nie są tu najlepszym wynikiem po jaki można sięgnąć dwóch ojców w życiu miałam każdy mnie czegoś nauczył jeden jak mam zrozumieć serce drugi że serca sercem się szuka 12
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Ach! Serce! To takie zużyte, niemodne i obciachowe słowo, jeśli nie używa go się w znaczeniu mięśnia pompującego krew... Ale dla mnie jeszcze zrozumiałe. Pozdrawiam :) 1
_Marienka_ Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez Mari_anna_ (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Witam - zacny wiersz - takie lubię - Pozdr. jeszcze wakacyjnie. 1
corival Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @Natuskaa Tak, serce to nie tylko organ pompujący krew... ważne jest, żeby to zrozumieć. Pozdrawiam :) 1
Leszczym Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @Natuskaa głowy nie dam, czy rzeczywiście całym sobą od stóp do głów rozumiem przesłanie tego wiersza, ale widzę cztery bardzo udane zwrotki:)) 1
Natuskaa Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może i obciachowe pewnie tak... ale mi się przyplątało do umysłu, to je przygarnęłam :) Dziękuję i pozdrawiam. Ciekawa interpretacja, choć według mnie za mocno zmienia sens. Chyba wolę być trochę "rozwleczona". W krótszych formach czegoś mi brakuje, choć próbuję je polubić... nie odnajduję się w nich, dlatego sama tego skracania unikam. Dziękuję i pozdrawiam :)
Natuskaa Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczęśliwi ci, którzy jeszcze mają wakacje :) Miłego wypoczynku zatem. Dziękuję i pozdrawiam. Prawda... to znacznie więcej, a tak serio o tej jego funkcji przy pisaniu nie myślałam :) Dziękuję i pozdrawiam. Cokolwiek z niego wyciągniesz.... jest twoje. Dziękuję :)) i pozdrawiam. 2
Gość Radosław Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Można o sercu, można. Wchdzisz ze mną w relację tym wierszem. A to dużo. Szczególnie to Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdraiwam
Natuskaa Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że chodzi o pozytywną relację :) Dziękuję i pozdrawiam
Gość Radosław Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 @Natuskaa Oczywiście :) Pozdrawiam.
[email protected] Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 @Natuskaa Ojcowie uczą kochania, swe córki od zarania. Oby to było standardem a serca będą otwarte. Miłego wieczoru Natussko. 1
Natuskaa Opublikowano 9 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektórzy robią to takimi sposobami, że... no ale tak widocznie musi być. Również miłego życzę :) 1
Antoine W Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2021 @Natuskaa pięknie napisane - dla mnie szczególnie zwrotka ostatnia, przemawia... 1
Natuskaa Opublikowano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję, miło że przemówiła :) Pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi