Pan Ropuch Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) za ścianą znów się łomocą sprężyny skrzypią rytmicznie nocą zatyczki do uszu tu nie pomogą drży sufit istne wibretto ściany z podłogą jęki stęki staccato na prędko Bach w toccacie waginy monolog rumba zumba warchle guziec pumba patrzę na małą mała na mnie przyjdzie i nam to zrobić choćby w wannie żegnaj więc chwilo niemrawa huć to jednak piękna sprawa *wyraz na samo "h" z samego końca jak we wcześniejszym wierszyku na "rz" - bezbłędnie celowo :) Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 6
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2021 @Pan Ropuch jak widać głośne sąsiedztwo ma swoje zalety ;))) Pozdrawiam :)
beta_b Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaskakujące połączenie ;) Ale całość fajna, miło było zajrzeć Ropuszku, bb 1
ama dablam Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2021 @Pan Ropuch w królestwie psychiki człowieka jest staw do którego warto wskoczyć po więcej, właśnie za Tobą tam się udałam 1
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2021 @Pan Ropuch Oj, wyczuwam chyba nutkę zazdrości... ;D Brakuje tylko dodatkowej puenty, w której ta para daje taki popis, że po wszystkim nawet sąsiedzi wychodzą na papierosa :P Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to mnie po prostu zamordowało xD
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Witam - jestem na tak i to wyraźnie... Pozdr. 1
Pan Ropuch Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2021 @Waldemar_Talar_Talar @Michał_78 @error_erros @annabelle @Dag @beta_b @DrzewoMigdałowe @Gosława @GrumpyElf @Sylwester_Lasota Dziękuję całej Wspaniałej 10 Autorów za spodobanie! Guziec Pumba ciągle ma niezłe branie ;) Pozdrawiam Pan Ropuch 1
Rekomendowane odpowiedzi