Somalija Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) urodzona w dwieście czterdziestym pierwszym umrę trochę w sto dwudziestym to życie nie jest opowieścią znasz mnie ze wszystkich imion drugich jesteś odczuwam ciepło z nadalszych stopni rozproszenia nie wygramy ze sobą boleśnie usypiam i jeszcze bardziej dziś choć śpiewam jak nigdy lewa ręka musi trzymać niebo prawa topór dla ran nie ma miejsca nauczyłeś dzień bez walki zamykam oczy by cię dostrzec resztę sama Edytowane 8 Sierpnia 2021 przez Somalija (wyświetl historię edycji) 5
ama dablam Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @Somalija czujność i kobieca intuicja 1
Somalija Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @Michał_78 Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . To nie tarcza, raczej belka nośna , to metafora codziennego trudu życia . Pozdrawiam serdecznie .
Arsis Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @Somalija dzieńdobrywieczórbardzo...
Somalija Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @Arsis Hej Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , co tam ?
Arsis Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @Somalija zostaw już ten topór i puść niebo... napij się (co lubisz?), lub schrupnij ciasteczko... @Somalija nawiedzę cię jako wampir... chcesz? @Somalija a może o lucy, która miała sen... mamusiu... nie gaś światła... a propos, dotykanego nieba... spójrz, jaka piękna, błękitna planeta... @Somalija na koniec, pokój z widokiem na?
Somalija Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @Arsis Jak zwykle przygotowany Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , dziękuję. Łap buziaki .
Arsis Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 @Somalija ty nigdy nie umrzesz, będziesz wieczna, aga...
Somalija Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 @Arsis hahaha Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , nie pisz po ciemku lub po pijaku .
Arsis Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 @Somalija nie rób ze mnie alkoholika... to, że lubię się czasem napić piwa, nie oznacza, że żłopię jak lump... 1
Somalija Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 @Arsis Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , tak Cię tylko podbieram .
Arsis Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 @Somalija aha... to masz kosmos... @Somalija jeśli lubisz tajemnice... atmosferyczne przestrzenie...
Somalija Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 @Arsis Dziękuję, czekam właśnie na noc spadających gwiazd. Jeszcze kilka dni Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i będzie można obserwować perseidy.
Somalija Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 @Arsis nie wiem co powiedzieć, jestem onieśmielona, nie zasłużyłam na to wszystko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. , nie potrafię się odwdzięczyć, szczerze podziękuję .
Arsis Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) @Somalija oj, daj spokój... @Somalija to, tylko linki... Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Arsis (wyświetl historię edycji)
Somalija Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2021 @Arsis ja mam tylko linki do sklepów internetowych, więc nie bardzo Ci mogę co podrzucić, chyba że lubisz wyprzedaże Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . DZIĘKUJĘ ZA MUZYKĘ
Arsis Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2021 @Somalija nie ma za co dziękować...
Arsis Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2021 @Somalijamasz tu kilka kolejnych nut...
Somalija Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2021 @Arsis Dziękuję Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi